Bedstemor med slaw i: Stopper fartbøller med en hårtørrer

Den 64-årige kvinde har løst nabolagets problem med fartbøller, og løsningen var ganske simpel

Den 64-årige bedstemor stopper fartbøllerne med sin hårtørrer. Video: Caters

Den 64-årige Jean Brooks fra Nottinghamshire i England er ikke typen, der finder sig i hvad som helt - og da slet ikke, når folk kører for stærkt i hendes nabolag.

Derfor har hun taget et lidt utraditionelt middel i brug mod fartsynderne:

En hårtørrer.

- Jeg kan huske, at en ven fortalte mig noget, som hun havde hørt i Frankrig, fortæller den handlekraftige bedstemor og fortsætter:

- Nogle hentede deres hårtørrer og pegede den mod bilisterne, og så satte de farten ned. Det tænkte jeg, jeg også ville prøve, siger Jean Brooks til Nottingham Post.

Artiklen fortsætter under billedet..

Den 64-årige bedstemor stopper fartbøllerne med sin hårtørrer. Foto: Caters
Den 64-årige bedstemor stopper fartbøllerne med sin hårtørrer. Foto: Caters
 

Bilisterne, der suser forbi, tror, den ældre dame står med et fart-kamera, og det får dem til at sænke farten. I hvert fald i følge Jean Brooks selv.

Gik viralt
Den gæve dames arbejde med at sænke farten i området er da heller ikke gået ubemærket hen.

En lokal radiostation lagde en dag et smut forbi og filmede hendes aktion. En video, der er blevet delt igen og igen på de sociale medier.

Også Jeans Brooks datter stødte på videoen:

- En af mine døtre ringede og sagde, at jeg var gået viralt. Så tænkte jeg: 'Jeg har da ingen virus', og så forklarede hun, hvad hun mente. Hun havde set videoen og den havde fået hende til at grine, forklarer Jean Brooks.

- Jeg har både gjort min vej mere sikker, og jeg har fået min sørgende datter til at grine. Det kan du ikke sætte en pris på.

Læs også om en 83-årig kvinde, der skulle køre 10 kilometer, men endte med at kører 452 kilometer i stedet, fordi hun drejede forkert.

79 kommentarer
Vis kommentarer