Besvimede bag rattet: Smadrer seks biler

Til at begynde med forstod ingen af de forskrækkede vidner, hvorfor føreren af en kranen ikke stoppede...

Det kunne næsten kun gå galt, da en fører af en kran i den kinesiske by Xi'an pludselig begyndte at få det lidt dårligt, mens han sad bag rattet og kørte.

Og ganske rigtigt: For i stedet for at holde ind til siden valgte han nemlig at fortsætte ned ad den befærdede vej i håb om, at han ville komme sig helt af sig selv.

Men sådan gik det ikke. Tværtimod. Chaufføren besvimede og mistede derved kontrollen over den store bil, som herefter bragede ind i hele seks biler.

112 - 20. jun. 2015 - kl. 09:10 Bang! Her smadrer minibus ind i restaurant

Episoden blev fanget på video af et af de forskrækkede vidner, der som personerne omkring ham, ikke kunne forstå, hvorfor kranen bare blev ved med at køre og derved skubbede den ene bil ind i den anden og videre ind i den næste.

Ifølge lokale medier formåede kranen at skubbe de smadrede biler over 50 meter foran sig, før ejeren af en restaurant springer ind i bilen og får trådt bremsen i bund.

Verden på vrangen - 3. feb. 2015 - kl. 11:49 TV: Derfor skal du ikke køre bil i stiv tilstand

Ingen personer kom til skade ved episoden.

Føreren af kranen blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor lægerne, ifølge lokale medier, konkluderede, at han havde fået epileptisk anfald.

Se den uheldige episode i videoklippet over artiklen.

8 kommentarer
Vis kommentarer