Blev stemplet som dårlig mor efter uheld - nu gør hun oprør: 'Jeg gør mit bedste!'

En mor til tre hyldes for at sætte fokus på, at ingen forældre er perfekte

Her ses Jennifer sammen med en af sine sønner (Foto: Privat)
Her ses Jennifer sammen med en af sine sønner (Foto: Privat)

- Ved du, hvor jeg lige har fundet dit barn?

Sådan lød det ifølge personlig træner Jennifer Campbell fra en forarget kvinde, der havde fundet hendes toårige søn midt ude på vejen.

Jennifer, der på det tidspunkt boede i New Zealand og er mor til tre små børn, sad og ammede sit seks uger gamle barn på sofaen, mens hun troede, at hendes to andre børn legede ude i haven. En af dem var dog løbet ud på vejen uden, at hun havde opdaget det.

Jennifer græd, da kvinden skældte hende ud og med hovedrysten forlod hendes dør. Selvom Jennifer blev chokeret og ked af det, er hun nu endt med at blive hyldet for sin ærlighed ovenpå et indlæg, hun har skrevet på Facebook.

Hverken første eller sidste gang
Det lykkedes aldrig Jennifer at finde ud af, hvordan hendes søn slap ud af haven. I dag bor hun i Canada og er kommet videre, men en ting var helt sikkert: Det var hverken første eller sidste gang, at et uheld ville indtræffe for hendes børn.

- Det skete en gang mere, da en reparatør lod lågen stå åben (...) Et par måneder efter det, faldt min ældste søn i baghaven og flækkede hovedet. Et år efter det boede vi i Canada og vores mellemste søn blev fundet gående rundt udenfor i støvler og t-shirt i minus tyve grader.

- Og næste måned vil det være noget andet. Og næste år noget andet. Og vi ved virkelig ikke, hvis der en dag sker en forfærdelig tragedie for vores familie.

Vi er alle uperfekte
Jennifer skrev indlægget efter, at en anden to-årig dreng døde i Canada i sidste weekend. Han blev fundet i en å, efter at han blev væk fra sine forældre. Ifølge Jennifer har folk haft travlt med at dømme drengens forældre, ligesom hun selv har oplevet at blive dømt hårdt for sine fejltrin.

- Vi er alle sammen uperfekte mennesker, som gør vores bedste, lyder budskabet fra Jennifer.

Ifølge hende har der været rygter om, at dødsulykken kunne have været undgået, og det er det værste, man kan sige til forældrene, mener hun.

- Måske kunne den. Måske kunne den ikke. Måske skal folk holde deres kæft og huske, at disse forældre går igennem den værste smerte nogen kan opleve. Og de vil bebrejde dem selv resten af livet, bekymr jer ikke om det.

Nu føler jeg mig ikke alene
Opdateringen har fået over 24.000 reaktioner, og flere påpeger, at Jennifers budskab er vigtigt i en tid, hvor folk er hårde til at dømme hinanden på de sociale medier.

- Jeg elsker og sætter pris på din ærlighed, og jeg føler mig mindre alene som en 'uperfekt' forælder, når jeg læser dine sandheder, skriver Stephanie.

- Tragedier kan ske for de mest omsorgsfulde, forsigtige og kærlige mennesker, skriver Chantal.

- Du har virkelig ret - uheld sker. På et øjeblik kan alt ændre sig. To mennesker vil bebrejde sig selv resten af deres liv. Vi er nødt til at omgive dem med kærlighed og støtte, ikke fordømmelse, og give vores egne små et ekstra kram, skriver Dan.

Det er ikke første gang, at en ærlig mor går viralt på Facebook. En 32-årig mor til fire fortæller her hudløst ærligt om hende og mandens sexliv.

1 af 2 Lad være med at dømme andre forældre, lyder budskabet fra Jennifer (Foto: Privat)
2 af 2 Her ses Jennifer sammen med en af sine sønner (Foto: Privat)
38 kommentarer
Vis kommentarer