Blev træt af højlydte sexlyde: Fik naboen arresteret

Amanda Marie Warfel sidder i fængsel efter at naboen fik nok af hendes vilde sexliv

Amanda Marie Warfel er indtil videre fængslet frem til 20. juni (Foto: AP/Politifoto).
Amanda Marie Warfel er indtil videre fængslet frem til 20. juni (Foto: AP/Politifoto).

I Danmark ville politiet formentlig trække på skuldrene og affærdige henvendelsen, men i USA tager ordensmagten klager om larm fra naboen anderledes seriøst.

Tanya Saylor, hendes kræftsyge mand og deres fem børn, i alderen 9 til 17, havde i to år lagt ører til naboen,  Amanda Marie Warfels, højlydte sexliv. Til sidst fik de nok og tilkaldte politiet og nu sidder Amanda Warfel bag lås og slå. Det skriver New York Post og USA Today.

- Det er patetisk og trist, at det er nødvendigt, men jeg var nødt til at tilkalde politiet, forklarer Tanya Saylor til USA Today.

Saylor og hendes familie har de sidste to år boet side om side med Amanda Warfel i deres rækkehus. Naboskabet i York har bestemt ikke været en dans på roser.

Ifølge Tanya Saylor har hendes to unge døtre, på 15 og 17 år, soveværelse, der støder op til Warfels. Hun fortæller, at hun har givet døtrene høretelefoner på for at skærme dem for naboens vilde sexlyde, når de skulle sove.

Ifølge Saylor har Amanda Warfel et sexliv ud over det sædvanlige. Hun er meget højlydt og råber når hun har sex, ligesom hun - ifølge naboen - laver voldsomme dunkelyde. Saylor fortæller, at naboens sexliv er så voldsomt, at døtrenes senge, og en reol i deres værelse ryster, når hun dyrker voldsom sex - som regel midt om natten.

Ifølge anklagen skulle Amanda Warfel desuden krydre sexlivet med høj musik. Naboerne fortæller, at de er blevet mødt med eder og forbandelser, når de har klaget over larmen:

- Vi er ikke en familie, der er specielt nærtagende. Men hun har chikaneret mine døtre i to år. Vi burde have tilkaldt politiet for et år siden, vurderer Tanya Saylor i interviewet med USA Today, hvor hun også fortæller, at hendes børn gentagne gange er kommet for sent i skole, fordi de har sovet over sig, efter at have være holdt vågne hele natten.

Nabo-balladen kulminerede, da Tanya Saylors 17-årige datter - som sin far - blev ramt af kræft og skulle i karantæne efter endt behandling. I 10 dage skulle hun opholde sig på sit værelse uden at have kontakt med andre:

- I den periode havde Warfel sex non stop og hun gjorde sig ekstra umage for at min datter hørte hende, hævder moderen.

Amanda Warfel har erkendt sig skyldig i tiltalen for usømmelig adfærd og er indtil videre fængslet frem til 20. juni, hvor der ventes at falde dom i sagen.

Herhjemme er der også fokus på nabokrig for tiden. I takt med forårets komme og flere nybyggede altaner i byerne opstår stadig flere højlydte konflikter henover altankasserne.

26 kommentarer
Vis kommentarer