Bodybuilder chokerer: Skal 'giftes' med sexdukke

Yuri Tolochko står frem med sin brud, der ud over at hedde Margo også er en sexdukke, som bodybuilder og skuespilleren har udviklet stærke følelser for

Yuri er ikke bange for at vise sin kærlighed. Foto: Instagram/Yuri Tolochko
Yuri er ikke bange for at vise sin kærlighed. Foto: Instagram/Yuri Tolochko

En bodybuilder og skuespiller ved navn Yuri Tolochko fra Kazakhstan har fundet sit livs kærlighed.

Det deler han flittigt med sine følgere på det sociale medie Instagram, hvor hans kærlighed til Margo er dokumenteret med utallige billeder.

Men Margo er ikke en helt normal pige. Hun er en sexdukke som Yuri er blevet forelsket i.

Deres noget særprægede forhold har resultereret i flere artikler om parret, og de er endda blevet inviteret med som gæster i det russiske program 'Comedy Club', men Yuri sværger, at forholdet er helt ægte. Så ægte, at han gerne vil giftes med sin dukke.

Her ses Yuri fri til sin udkårne Margo

Til Daily Star har han fortalt, at parret har været sammen i otte måneder og på trods af diverse skænderier, er han fast besluttet på at gifte sig med sin udkårne.

I det nyeste interview fortæller Yuri, at han tog kæresten med til en plastikkirurg, der normalt arbejder med mennesker, fordi dukken skulle have lavet nogle ting om.

Ifølge ham blev Margo nemlig ked af sit udseende, efter at de to gik offentligt ud med deres forhold.

- Da jeg viste hendes foto til verdenen var der en del kritik. Og hun begyndte at få komplekser om sit udseende. Derfor besluttede vi at gå til en plastikkirurg, fortæller han og fortsætter:

- Hun har ændret sig meget. I starten var det svært at acceptere, men jeg blev vant til det senere. Og det var en rigtig klinik med rigtige læger.

Margo har sin egen Instagram-profil, hvor hun viser sit glamourøse liv frem. Dukken har angiveligt også et job som værtinde på en lokal bar.

- Hun kan ikke gå selv. Hun har brug for hjælp. Margo ved ikke, hvordan man laver mad, men hun elsker georgisk mad. Hendes yndlingsret er khinkali, fortæller den stolte kommende ægtemand.

Ifølge Yuri kan dukken godt bande meget, men hun har en blid sjæl.

Der er endnu ikke sat en dato for brylluppet, men på Instagram kan man se Margo prøve brudekjoler med sine veninder.

Det er da heller ikke første gang, at nogen er blevet forelskede i en ting eller sågar et 'spøgelse'.

Amanda og Lumiere er stadig lykkelige efter et års forlovelse. Nu har hun valgt at tage et nyt, permanent skridt, som de begge er meget tilfredse med. Foto: Caters Verden på vrangen Amanda er 'forlovet' med gammel lysekrone: Nu har hun taget 'næste skridt'

Amanda ses her før sit bryllup. Foto: Triangle News/Edmon McMullan. Verden på vrangen Amanda giftede sig med 300 år gammelt spøgelse: Nu er de blevet skilt

192 kommentarer
Vis kommentarer