Borgmester bortvist fra restaurant: Dårlig påklædning

En tjener fra en restaurant ud til vandet bad borgmesteren om at gå hjem

Dette outfit fik borgmesteren smidt ud af en restaurant - i hans egen by Foto: Privatfoto
Dette outfit fik borgmesteren smidt ud af en restaurant - i hans egen by Foto: Privatfoto

Italienerne er kendt for at være velklædte, hvilket ikke er så underligt, når store modehuse som blandt andet Armani, Dolce & Gabbana, Prada samt andre velkendte mærker stammer fra landet.

At italienerne stiller store krav til påklædningen var dog gået forbi næsen på borgmesteren i byen Viareggio, Giorgio Del Ghingaro. Han havde valgt at have bermudashorts på til en middag på restauranten Club Nautico - og blev bortvist. Det skriver BBC.

Del Ghingaro var ikke blevet orienteret om, at restauranten havde en dresscode:

- Da det ikke var en officiel anledning, men bare middag med vennerne, følte jeg mig fri til at klæde mig afslappet, skriver borgmesteren på sin Facebook-profil.

Restauranten ligger ud til vandet i Viareggio, som ligger i Toscana i det nordlige Italien. Borgmesteren forklarer, at han havde sat sig på terrassen, da en pinligt berørt tjener henvendte sig til ham og forklarede, at da han ikke havde lange bukser på, var han nødt til at gå.

Det lykkedes for borgmesteren og vennerne at finde et andet sted at spise, men Del Ghingaro siger, at han følte sig en smule ydmyget over situationen.

Restauranten har efterfølgende givet borgmesteren et medlemskab og beklaget hændelsen, men forklaret, at de gør opmærksom på dresscoden ved indgangen og ved trapperne.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Verden på vrangen
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen