Bruger 70.000 kroner om året på at ligne dukke: - Jeg er gudesmuk

Canadiske Jonny Dylan er så vild med plastikkirurgi og botox, at han ignorerer sin læges advarsler

Her fortæller Alves, at han skal under kniven for at få lavet en six-pack (Video: Splash)

Det er blevet mere normalt at få foretaget mindre, kirurgiske indgreb for at fremme sit udseende. Både læber, kinder og panden er hyppige mål for de små sprøjter af 'fillers' - insprøjtninger, der skal afhjælpe rynker.

Men de færreste tager det så langt som den 27-årige canadiske, selvproklamerede 'Ken'-dukke, Jonny Dylan.

Se også: Han brugte formue på at ligne Ken-dukke: Nu er han død

Han er oprindeligt fra Hong Kong, men bor nu i Vancouver, Canada med sin kæreste, Joel - en mekaniker med speciale i stort maskineri. Og kæresten er ikke helt så begejstret for Jonny Dylans ekstravagante livsstil og voldsomme brug af kosmetiske operationer, selvom han er glad for udseendet. Den 27-årige blogger bruger nemlig omkring 70.000 kroner om året på at bevare sit udseende.

Her ses Linse med rød læbestift og masser af make-up. (Foto: Stine Tidsvilde) Danske kendte - 20. dec. 2016 - kl. 21:09 Linse-fans mobber Linse: Hvad sker der med dit ansigt

- Jeg synes, at plastikoperationer og sådan noget er spild af penge. Jeg dømmer ingen, men jeg ville aldrig få noget lavet selv, fortæller den bekymrede mekaniker-kæreste i klippet:

- Jeg er bekymret for mængden af indgreb, Jonny gennemgår, da jeg synes, det er ret ekstremt og måske farligt.

At det kan være farligt, er læger enige i.

Foto: Caters News Agency Verden på vrangen - 10. nov. 2016 - kl. 12:41 Kerry har brugt 850.000 kroner på at ligne Barbie

- Jeg blev nægtet flere fillers (indsprøjtninger i læberne, red.), da lægen mente mine læber allerede var store, og at det ville være farligt at få flere. Men jeg har set mennesker med større læber end mine, så jeg vidste, at jeg kunne finde en anden læge, der ville gøre det - og det gjorde jeg, fortæller Jonny Dylan, der ikke er færdig endnu:

- Jeg fik indsprøjtningen, men jeg vil stadig have mere.

Jonny Dylan er ikke den eneste, der har brugt kassen på at ligne en figur fra Barbie-universet. Video: Caters

 

152 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere