Charlotte fik bizar overraskelse i sit påskeæg

Charlotte kunne bogstaveligt talt godt få øje på det sjove i den ekstra gave, hun fik til påske

Charlotte Garner fik lidt mere i sit påskeæg, end hun havde betalt for. Klik videre for at se, hvad det var. (Foto: Privat)
Charlotte Garner fik lidt mere i sit påskeæg, end hun havde betalt for. Klik videre for at se, hvad det var. (Foto: Privat)

Da Charlotte Garner i går åbnede sit påskeæg, fik hun lidt mere, end hun havde forventet.

Sammen med chokoladebaren og ægget, som lå nede i æsken, havde hun som en ekstra bonus fået et par briller – tilsyneladende glemt af en medarbejder fra chokoladeproducenten Cadbury.

Heldigvis tog Charlotte Garner ikke den ekstra overraskelse ilde op. Tværtimod fandt hun det så sjovt og besynderligt, at hun lagde et billede af brillerne og deres etui op på virksomhedens facebook-side, hvorfra det efterfølgende er gået viralt.

’Jeg har lige åbnet mit påskeæg, og en af jeres medarbejdere må have glemt sine briller, for nu har jeg dem’, skrev hun til billedet.

Just opened my Easter Egg and one of your workers must have left their glasses as now I have them 󾌴󾌴 Sarah Sehmi

Posted by Charlotte Garner on Sunday, 27 March 2016

Flere facebook-brugere kan ligesom Charlotte Garner også se det sjove i den besynderlige ekstra gave.

’En eller anden stakkels Catbury-medarbejder forsøger nu at bruge en Twirl (en chokoladebar fra Cadbury, red.) til at læse morgenavisen, joker én, mens en anden skriver:

’Det er, så du bedre kan se, hvor små æggene efterhånden er blevet’.

Det er endnu ikke blevet opklaret, hvem der mangler de briller, Charlotte Garner nu er brændt inde med. Britiske Mirror har forsøgt at få en kommentar fra chokoladeproducent.

En engelsk mand fik mere, end han havde betalt for, da han købte en pulled pork-sandwich. Han tog det dog ikke lige så pænt som Charlotte Garner. Se den uventede ingrediens her.

1 af 2 En Cadbury-medarbejder har muligvis lidt svært ved at se lige nu. (Foto: Privat)
2 af 2 Charlotte Garner fik lidt mere i sit påskeæg, end hun havde betalt for. Klik videre for at se, hvad det var. (Foto: Privat)
48 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere