Chok på sejlturen: Her angriber hvidhaj fiskere

Fire australiere fik sig noget af et chok, da en stor hvidhaj pludselig dukkede op ved deres båd. Se den nervepirrende video herunder

Her bliver deres båd angrebet af den store hvidhaj. Video: AP/Caters

Det må have været en uhyggelig oplevelse for en gruppe australske fiskere, da de pludselig blev mødt af en kæmpe hvidhaj, da de for nyligt var ude at fiske.

De to fiskere, Darcy Russell på 20 og hans fætter Andrew Russell på 31, var ude at fiske med Andrews far og kæreste lidt over en kilometer fra kysten ved Port MacDonnell i det sydlige Australien, da det store havdyr pludselig dukker op fra dybet.

Foto: ViralHog Verden på vrangen - 16. jun. 2017 - kl. 18:05 Hovedkulds beslutning: Han stikker hovedet i gabet på en krokodille

Her brugte hajen angiveligt 10 minutter på at svømme omkring båden og de chokerede fiskere, før den til sidst dasker til båden og nærmest angriber deres motor.

- Vi sad der og fiskede, og da vi puttede maddigen i vandet, kunne vi pludselig se en stor, mørk skikkelse nærme sig rælingen med kurs direkte mod os. Det viste sig at være en hvidhaj, fortæller 20-årige Darcy til Caters News Agency.

"Gigantisk" kalder han hajen, som han vurderer var næsten 5 meter lang - altså næsten samme størrelse som deres båd, der viser tegn på angrebet.

Dale Pearson går i det lave vand meget tæt på den dødsensfarlige hvide haj. (Foto: Caters) Samfund - 12. jun. 2017 - kl. 22:50 Modig eller dum: Han går direkte hen mod en 4 meter stor hvid haj

- På et tidspunkt begyndte den at bide motoren bag på båden - den efterlod mærker, fortæller den forskrækkede mand.

- Vi var helt i chok, og vi kunne slet ikke tro vores egne øjne. Det var sindssygt. Man kunne se, at den var intelligent. Den vidste præcis, hvad den lavede, fortæller han.

Se den nervepirrende episode i videoen herover

37 kommentarer
Vis kommentarer