Chokerende video: Kører cyklist ned og skynder sig væk

Det er norm, at hvis man er involveret i en ulykke, så holder man ind til siden og hjælper den tilskadekomne. Men det nægtede en bilist, der kørte upåvirket videre efter at have kørt en cyklist ned. Se video

Se videoen fra ulykken her

En 38-årige cyklist fik sig noget af en overraskelse, da han pludselig blev kørt ned på en åben vej i Sydney. Videoen er gået viralt efter at bilisten i optagelsen ikke stoppede for at hjælpe den tilskadekomne. Det skriver Dailymail.

Den 38-årige cyklist, Ray Kan, cyklede på en trafikeret vej i Glebe, en forstad til Sydney, hvor en bil med høj fart pludselig får kørt ham ned.

Vidner til ulykken fortæller, hvor chokerede de var over at bilisten slet ikke overvejede at holde ind til siden. Nogle har berettet om at bilisten kørte med høj fart videre og nægtede at stoppe.

Samfund Gravid nægtede at rejse sig i bussen: Så gik gammel mand amok

Overlevede styrt
Den tilskadekommen Ray Kan overlevede heldigvis styret. Han slap med småskrammer og brækkede ikke noget. Han siger selv at han var heldig, da hans fart var meget høj og han havde cykelhjelm på.

- Det var et hårdt slag. Jeg var meget heldig, fortæller han til Dailymail.

Videoen kommer frem lige inden en ny lov, i Australien, træder i kraft den 1. Marts 2016. Den australske regering har lavet en lov, der siger at cyklister skal have cykelhjelm på og at bilister skal holde en vis afstand fra cyklisterne på vejen.

Se den skræmmende optagelse af ulykken i indslaget foroven

83 kommentarer
Vis kommentarer