Christian mistede sin pung - fik den tilbage med dobbelt så mange penge

En 80-årig mand blev meget rørt, da han læste det brev, der fulgte med hans pung

Christian fik det dobbelte beløb tilbage (Modelfoto: Colourbox)
Christian fik det dobbelte beløb tilbage (Modelfoto: Colourbox)

For tre uger siden mistede den 80-årige norske pensionist Christian Øxnevad sin pung ved et indkøbscenter, men det der skete derefter havde den ældre mand aldrig regnet med - og han blev dybt rørt. Faktisk så rørt, at han begyndte at græde. Det skriver Dagbladet.

- Det var så uskyldigt, så flot. Det er som et eventyr, siger den rørte pensionist til Dagbladet.

I den tabte pung havde der ligget 1000 norske kroner, og Christian Øxnevad regnede aldrig med at se sine penge igen.

Fra 1000 til 2000 kroner
For et par dage siden skete der dog det, at pungen blev sendt til ham med posten. I pungen lå der pludselig 2000 kroner sammen med et brev.

I brevet stod der:

- Hej. Jeg var fattig som en bums, da jeg fandt din tegnebog ved Straen centeret. Børnene trængte til mad og det var weekend. Nu er pengene tilbage med lidt renter og min samvittighed er lettet. Hav det godt. Hilsen en, som altid gør det godt igen.

Rørt til tårer
Christian Øxnevad blev dybt rørt over beskeden.

- Da jeg åbnede og læste brevet, ja, der sprang tårerne frem i mine øjne, siger han til Dagbladet.

- Jeg blev så rørt, som jeg sjældent er blevet. Jeg fik så stærke, gode følelser for den person, som har fundet den. Det var det eneste, jeg tænkte. Jeg blev inderligt glad, ikke for pengene, men bare fordi det var så positivt.

Nu har den 80-årige pensionist et stort ønske - han vil utroligt gerne i kontakt med den person, der fandt hans pung. Han vil gerne sige tak, men også gerne hjælpe, hvis vedkommende har brug for det, forklarer han.

- Hvis jeg havde mødt vedkommende igen nu, havde han eller hun fået pengene igen og endda mere - med renter, siger Christian Øxnevad.

For nyligt mistede en 22-årig kvinde også sin pung, men blev meget overrasket, da hun pludselig fik et uventet og meget rørende brev fra en lille dreng.

47 kommentarer
Vis kommentarer