Dansk families egen Despacito-sang går Danmark rundt

- Min kone står nok for tyve procent af alle visningerne, griner jysk familiefar

Familien Rusengs Despacito-covernummer går lige nu landet rundt. Video: Dan Ruseng

Det var bare meningen, at Dan og resten af familien Ruseng fra Struer lige ville lave en lille hilsen til familie og venner, før de tog af sted til Kreta.

Men familiens hjemme-kreerede version af det pt mest streamede musiknummer nogensinde, Despacito, blev lynhurtigt et af de mest afspillede videoer blandt danske Facebook-brugere.

- Jeg bor i Struer og arbejder i Ringkøbing, og lige for tiden kører jeg ikke sammen med nogen, så det kan godt blive nogle lange ture. Det var på sådan en tur, at jeg fik idéen og forfattede det meste af sangen i mit hoved, siger Dan Ruseng til Ekstra Bladet.

Familien Ruseng (fra venstre Noah, Mette, Emilie og Dan) holder lige nu ferie på Kreta. På vejen lavede de en lille video-hilsen, som nu er gået viralt. Foto: Privat
Familien Ruseng (fra venstre Noah, Mette, Emilie og Dan) holder lige nu ferie på Kreta. På vejen lavede de en lille video-hilsen, som nu er gået viralt. Foto: Privat
 

Efter lidt overtalelse lykkedes det at få både Dans kone Mette og deres to børn, 13-årige Noah og Emilie på 10, med på idéen om at indspille den fordanskede ferie-version af Luis Fonsis ultra-populære sommerhit.

Og da familien så sad i bilen på vej mod Rostock, hvorfra turen skulle gå videre mod feriedestinationen Kreta, skulle de lige høre nummeret, og så kom Dan Ruseng selvfølgelig på, at de lige kunne mime det også. Og vupti, så havde familien fra Struer lavet en musikvideo.

Kort efter ankomsten til Kreta kunne Dan Ruseng konstatere, at videoen for længst havde fået langt flere visninger end han og Mette har venner på Facebook tilsammen, og da han sendte den til et par sjove, danske Facebook-sider, stak det pludselig af.

Dan Rusengs egen profil har videoen nu genereret over 60.000 visninger.

- Da vi rundede de 19.000, var Mette sådan helt, 'ej, jeg ser tyk ud' og noget om mormor-arme og sådan. Så det er nok hende, der har stået for omkring 20 procent af visningerne, driller den ferierende familie-far, som også har tænkt over det ironiske i, at Struer kaldes Lydens By, og børnenes skole, Limfjordsskolen, bliver kaldt lydens skole, når nu flere kommentarer til videoen går på, at familien 'ikke har en tone i livet'.

Se familiens Despacito-cover i toppen af artiklen.

Så du også det smukke øjeblik sidste år, hvor sønnen filmede en karaoke-duet med sin 79-årige, demens-ramte far, Ted McDermott? Ellers kan du gense den her:

54 kommentarer
Vis kommentarer