Danske Frank tager igen pis på falske telefonsælgere: Her er hans geniale Adele-joke

Hele verden grinede ad Franks Adele-joke. Nu gør han det igen

Den falske telefonsælger bliver helt forvirret, da Frank begynder at fyre teksten fra Adeles megahit. Se den sjove video her. Video: Privat

Du husker måske Frank Flemming Jensen fra sidste år, da han gik verden rundt med sin geniale beskedudveksling med en falsk Facebook-ven, der tiggede ham om penge.

Nu har han gjort det igen, og denne gang er det gået ud over en 'telefonsælger'.

- De seneste måneder er jeg blevet ringet op af lyssky personer, som har forsøgt at narre oplysninger ud af mig under dække af at jeg skulle deltage i en forbrugerundersøgelse, siger Frank Flemming Jensen til Ekstra Bladet

Hver gang hævder 'sælgerne', at de ringer fra London eller en anden vestlig storby, men hver gang har de 'en meget fed afrikansk eller indisk accent', og derfor er de ifølge den danske Adele-trold nemme at spotte.

Så denne gang havde han teksten til Adeles hit 'Hello' liggende foran sig på sin telefon, og besluttede sig for at se, hvor langt han kunne holde den kørende, før svindleren smækkede røret på.

- Det er der kommet et ret sjovt resultat ud af, for man kan tydeligt høre hvordan den indiske kvinde bliver mere og mere frustreret mens hun gentager sine spørgsmål. Jeg har nemlig en app hvor jeg kan optage mine telefonopkald så alle samtaler bliver gemt så snart røret er lagt på, siger Frank Flemming Jensen, hvis veninde efterfølgende lavede lydfilen om til en video, som han har sendt til Ekstra Bladet.

Se den og grin med i videoen i toppen af artiklen.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Verden på vrangen
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen