De kalder ham 'hvalhviskeren': Se hvorfor

Andrew Armour kan få kaskelotter til at udføre numre på kommando. Se de imponerende tricks og hør hans hemmelighed herunder

At se en delfin lave tricks i et svømmebassin mod lovning om fisk er noget, som mange har betalt penge for på en charterferie.

At se en kaskelothval lave pirouetter i åbent vand af egen fri vilje hører til gengæld til sjældenhederne, men ikke desto mindre er det præcis hvad man kan opleve, hvis man tager med Andrew Armour på hval-sightseeing ud for den lille østat Dominicas kyst.

På hval-turene er Andrew Armour nemlig ikke bleg for selv at hoppe i vandet sammen med hvalerne og få dem til at udføre tricks - helt uden at lokke med godbidder!

Denne særlige evner har sikret ham det yderst originale kælenavn 'Hvalhviskeren'.

Se Andrew Armour få en kaskelothval til at snurre rundt over artiklen.

Hemmeligheden er ifølge Andrew Armour at få kaskelotterne med på legen.

- At få dem til at snurre rundt og lignende stammer ganske enkelt fra min forestilling om, at de også skal nyde interaktionen, og det er hvad der gør det succesfuldt, fortæller 'Hvalhviskeren' til Associated Press.

At få hvalerne med på legen er dog ikke sket over en formiddag, afslører Andrew Armour.

- De her dyr har brugt utroligt meget tid ud for Dominicas vestkyst. Det betyder at jeg har haft muligheden for at tilbringe rigtig meget tid sammen med dem, helt tilbage fra den gang jeg begyndte at svømme sammen med dem i de tidlige 90'ere.

Forholdet til hvalerne har altså taget mange år at opbygge, men ifølge 'Hvalhviskeren' har det været al tiden værd.

- Det er en fornøjelse at arbejde sammen med de her kaskelothvaler til fordel for mine kunder, som nu kan svømme med dem, lyder det.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere