Derfor drikker svenske Maxinne sit eget menstruationsblod

28-årige Maxinne Björk beretter om, hvordan hun hver måned drikker sit menstruationsblod i teen

28-årige Maxinne Björk har menstruation cirka tre dage om måneden, hvor hun drikker det i teen. Foto: Colourbox
28-årige Maxinne Björk har menstruation cirka tre dage om måneden, hvor hun drikker det i teen. Foto: Colourbox

Den 28-årige svenske blogger og ’influencer’ Maxinne Björk åbner i et nyt blogindlæg op og fortæller om sin nyfundne passion for at leve sit liv tantrisk.

- Jeg forbereder mig på en hel masse delte meninger om dette indlæg, men vil gerne dele ud af min nye livsstil, indleder Maxinne Björk i sit seneste indlæg, der mest af alt handler om, hvordan hun er blevet helt vild med at drikke sin egen menstruation.

Flere svenske medier - blandt andre Metromode og Nyheter24 - har efterfølgende opdaget og viderebragt det opsigtsvækkende indlæg, hvor den 28-årige kvinde skriver:

- Mit første kursus i tantra gik til Indien tidligere i år. En af de mest chokerende ting handlede om kvindens menstruation. Hvem har ikke følt sig træt, sløv og helt miserabel, når vi har mens? Det tror jeg i princippet, at alle kvinder i verden kan genkende sig selv i. Som tantrisk kvinde lever man efter en livsstil, der gør, at vi vil bløde så lidt som muligt for at undgå at miste så meget energi som muligt.

So grateful for life at the moment

Et opslag delt af Maxinne Björk (@maxinnebjork) den

Blødte i syv dage
Målet er ifølge Maxinne Bjørk at påvirke sin månedlige blødning gennem en bestemt kost, træning og ikke mindst en helt bestemt måde at tænke på. Ikke for at stoppe blødningen helt, men for at begrænse den så meget som muligt.

Maxinne Björk beskriver, hvordan hun før i tiden kunne bløde i op til syv dage, når hun havde menstruation. Efter et par måneder med det tantriske liv var hun nede på tre dage, nogle dage kun to.

Og når hun har det, ja, så drikker hun det.

- Da de på mit første kursus fortalte mig, at tantriske kvinder endda drikker sin menstruation, var min reaktion slet ikke så åben. Jeg følte, at tantra lige var noget for mig, men at det det her måske lige var at tage det for langt ud, skriver Maxinne Björk.

Miss wearing less clothing

Et opslag delt af Maxinne Björk (@maxinnebjork) den

Throwback to a much happier place when no luggage where missing #mexico #mexicovibes

Et opslag delt af Maxinne Björk (@maxinnebjork) den

- Men nu står jeg her, cirka otte måneder senere og selv jeg drikker min mens. Der er 30 gange mere jern i menstruationsblodet end i årerne, cirka syv gange mere calcium og en høj koncentration af kvindelige hormoner. Selv kolesterol, lipider og store mængder alkaliske laktater, natriumbikarbonat, vitaminer. Som du kan høre – en kvindes menstruation er den rene superpille, mener Maxinne Björk.

Hvis du selv skulle være blevet fristet efter at have læst den svenske bloggers livsstilsfif, så har hun heldigvis også et par råd med i indlægget.

So impressed of my friend who just started her own lingerie brand @understatement_underwear #igottalentedfriends

Et opslag delt af Maxinne Björk (@maxinnebjork) den

Hun fortæller, at man skal bruge en menstruationskop til at samle blodet, og at man kun kan drikke blodet ferskt de første dage af menstruationen. Når blodet er blevet lidt brunere i farven, bør man undgå det. Selv drikker Maxinne Björk ikke blodet direkte af menstruationskoppen, men blander det i en kop te.

Det er ikke kun Maxinne Björk, der har opdaget, at underlivet kan producere sunde ting. Her kan du møde feministen, der laver yoghurt på egen skedesaft.

Og få grunden til, at en 64-årig far hver dag drikker sin datters brystmælk.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Verden på vrangen
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen