Derfor kaster folk ost i hovedet på deres babyer

Voksne mennesker kaster lige nu klistret ost i hovedet på deres spædbørn. Her er forklaringen

Flere voksne mennesker fornøjer sig lige nu med at smide ost efter deres små børn. Foto: Twitter
Flere voksne mennesker fornøjer sig lige nu med at smide ost efter deres små børn. Foto: Twitter

I Danmark siger vi 'appelsiiiiiin'.

Men på engelsk er det ordet 'cheese', der skal få folk til at smile, når der bliver knipset billeder til de sociale medier.

Det fænomen har nu udviklet sig til en bizar, ny internet-udfordring, hvor folk slet og ret fyrer en skive ost i hovedet på deres små børn.

Flere medier, blandt andre New York Post, beskriver den nye internet-dille, hvor voksne filmer sig selv kaste ost på deres børn eller små søskende.

Det hele startede tilsyneladende torsdag med Twitter-brugeren @unclehxlmes, der lagde en video ud på det sociale medie, med teksten 'har lige ostet min lillebror'.

Foto: Twitter/@unclehxlmes
Foto: Twitter/@unclehxlmes
 

Hans video gik lynhurtigt viralt og fik over otte millioner visninger, inden han tog den ned og indrømmede, at det var en video, han havde fundet og delt som en joke.

Men det forhindrede ikke andre i at tage udfordringen op, og inden længe var der flere videoer rundt på de sociale medier af babyer, der får kastet et klistret stykke smelteost lige i ansigtet.

Se en række af dem her:

Den nye oste-baby-dille har ikke overraskende affødt mange reaktioner på de sociale medier. Nogle af dem kan du se herunder:

236 kommentarer
Vis kommentarer