Dette pulserende stykke kød får nettet til at gløde

Denne diskuteres nu heftigt på de sociale medier, hvordan en klump kød var i stand til at pulsere, efter den var blevet købt fra slagteren. Videoen er ikke sand, lyder en af anklagerne

Denne video af et pulsende stykke kød har fået nettet til at gløde

Nogle kan lide deres kød rødt, og andre kan lide det gennemstegt.

Nu kan man så få sit kød på en ny måde, hvis man skal tro en ny video, der er gået amok på nettet: Nemlig i en pulserende udgave.

Miss Cheng, en kvinde fra Shandong-provinsen i det østlige Kina, havde formentlig handlet hos slagteren i håb om, at hun ville komme hjem med et helt normalt stykke oksekød. Men da hun kom hjem en time efter og begyndte at skære kødet, kunne hun mærke, at det bevægede sig.

Ifølge det britiske medie Daily Mail har hun fortalt, at kødet 'stadig så levende ud'. Hun havde troet, at der var orme i kødet, men fandt ingenting, da hun skar det over.

Klippet det pulserende stykke kød er gået verden rundt, og derfor har flere forholdt sig til den kuriøse video. En ekspert forklarer det dirrende stykke kød ved, at nerveenderne i musklerne stadig bevæger sig, fordi de ikke er helt døde efter slagtningen.

Den australske slagter Chris Martin, fra butikken Lucas Meats i Sydney, mener dog, at det er usandsynligt, at videoen er sand, da kødet kun ville kunne bevæge sig 90 sekunder efter, dyret er blevet slagtet, siger han til nyhedsmediet 9news

Se det opsigtsvækkende tv-klip foroven.

37 kommentarer
Vis kommentarer