Drop dit fredagsslik: I dag skal du spise det her

I dag har slikmundene alle tiders undskyldning for proppe sig med Nutella

Her får du opskriften på nutella-burgeren. Velbekomme!

For nogen er det brune vidundercreme så stort et hit, at de har valgt at dedikere en hel dag til Nutella.

Sådan var det for bloggeren Sara Rosso.

Hun er en stor nutella-elsker og besluttede sig for, at hele dagen i dag, skal bruges på at lovprise hendes yndlingspålæg. Derfor startede hun World Nutella Day i 2007.

Siden er begivenheden vokset med hastige skridt, og den 5. februar er nu blevet en international begivenhed, hvor Nutella-elskere fra hele verden i fællesskab fejrer deres favorit-spise.

En australsk mor er rasende over, at hendes datter Isis ikke må få trykt sit navn på et nutellaglas. (Foto: AP) Verden på vrangen Rasende mor: Min 5-årige datter må ikke få sit navn på nutella-glasset

Så nu ved du, hvorfor at de sociale medier i dag flyder over med lækre opskrifter og kærlighedserklæringer til det brune smørepålæg.

Og hvis du har mod på det, kan du også droppe menuen du havde planlagt til aftensmad, og i stedet prøve kræfter med en nutella-burger.

Samfund Nutella-burgeren og ti ting du ikke vidste om Nutella

Nutella-burgeren i al sin pragt. Du kan se opskriften i videoen over artiklen.
Nutella-burgeren i al sin pragt. Du kan se opskriften i videoen over artiklen.
 

Er du ude at rejse, kan du passende besøge en restaurant i dagens anledning. Flere steder i verden er der nemlig restauranter dedikeret til nutella. Blandt andet i Bologne, Frankfurt og New York.

Sex & samliv Nøgen Nutella-babe overrasker: Jeg er sportsnørd

25 kommentarer
Vis kommentarer