Du tror det er løgn: Bilisten her er IKKE fuld

I løbet af kun ganske få minutter, risikerer denne mand flere gange sit liv på vejen. Se den utrolige optagelse nedenfor

Se den vanvittige bilist her

Det er nærmest umuligt at tro på, at bilisten i videoen ovenfor ikke er hønefuld. Ikke desto mindre var det det, politiet konkluderede, da de stoppede ham efter noget, der mildt sagt kan betegnes som komplet vanvittig kørsel.

Videoen er filmet i Belgien af Morgan Lefebvra, der var på vej hjem fra arbejde, da han blev vidne til en virkelig farlig situation på vejen.

Foran ham kører nemlig en bilist, som utallige gange på kort tid er ved at komme ud for alvorlige uheld.

Tæl selv, hvor mange fejl han laver - se videoen ovenfor artiklen.

Morgan Lefebvra optog videoen onsdag, og den starter med, at bilisten kører helt ude i rabatten. Da bilisten flere gange er ved at køre frontalt ind i de modkørende biler, beslutter Morgan at holde skarpt øje med denne.

Da vanvidsbilisten på en trafikeret vej kører ind på den forkerte vejbane og imod køreretningen, beslutter Morgan at tilkalde politiet for at indberette noget, han er overbevist om er en spritbilist.

Han følger efter bilisten, for at politiet kan få fat på denne, og kørslen ender til sidst helt galt.

Se videoen ovenfor.

Ifølge Morgan Lefebvra ankom politiet efter en halv time, og til hans store overraskelse blev bilisten testet negativ for alkohol i kroppen. Politiets konklusion var, at chaufføren simpelthen bare var træt og udmattet.

11 kommentarer
Vis kommentarer