Duk dig: Fly lander uhyggeligt lavt

Da et fly skulle lande i Costa Rica, var det skræmmende lavt. Se det i videoen her

Mærk suset i videoen her

Flyspottere såvel som tilfældigt forbipasserende fik rigeligt vind i håret, da et fly skulle lande i Juan Santa Maria lufthavnen i Costa Rica tidligere på måneden.

Flyet, der var på vej fra Madrid, lavede en ekstrem lav landing som kom skræmmende tæt på de tilskuere og den trafik, der var omkring lufthavnen. Ja, faktisk var det kun få meter fra biltage og tilskuernes hoveder.

Det lavtflyvende fly blev filmet og fotograferet lystigt, og billeder og videoer har spredt sig på de sociale medier, hvor folk både er begejstrede og skræmte. Ifølge costa rikanske medie Tico Times, beskriver flere af øjenvidnerne til hændelsen, hvordan de nærmest kunne se de små skruer i bunden af flyet, fordi det var så tæt på.

Verden på vrangen - 16. jul. 2015 - kl. 15:29 Chokerende strandtur: Lavtflyvende fly skaber total kaos

Problemer med vind
Flyet skulle efter sigende have været i nogle problemer under landingen, og på grund af vind måtte det skifte landingsbane. Tico Times har talt med en ansvarlig fra lufthavnen i San José, der ikke mener, der er noget galt med den hårrejsende landing.

- Det er klart, at landingen godt kunne have været højere. Men både højde og vinkel var helt fin, fortæller den ansvarlige til Tico Times.

En taxa-chauffør, der var på vej til lufthavnen, er ikke helt enig i den udmelding. I sine 15 år som chauffør i byen og dermed utallige ture til lufthavnen har han set mange landinger. Men ingen der var lav.

- Jeg så i nyhederne, at landingen var normal på grund af vinden, men jeg siger jer; det er ikke rigtigt. Den landing var alt for lav, siger taxa-chauffør José Luís Granados til Tico Times.

Se videoen af den skræmmende lave landing i videoen øverst.

 

37 kommentarer
Vis kommentarer