Dumdristig fiskemetode? Kvinde stikker hele armen ind i slimet åbning

Denne kvinde behøver ikke en fiskestang for at hive et kæmpe søuhyre i land. Se selv i videoen herunder

Se, hvilket bæst kvinden hiver op af dybet, i videoen her

Prøv ikke dette stunt derhjemme!

En ung kvinde i en blå bikini forsvinder i flodens mørke dyb, mens en mand filmer og kommer med tilråb. Ved siden af står en anden mand, som tilsyneladende kæmper for at holde noget under vandet.

Pludselig springer kvinden op af det grumsede vand, tydeligt begejstret og triumferende over det kæmpedyr, der ser ud til at have slugt hendes arm.

'Sådan skal det være, Hannah!' lyder det fra manden bag kameraet, mens det slimede dyr på kvindes arm spræller på livet løs til stor begejstring for alle tilstede.

Den ekstreme måde at fange fisk på fandt sted i det sydlige USA.

Farligt fiskeri

Det, kvinden laver under vandet, kaldes 'noodling'. Noodling er en form for fiskeri, som går ud på at fange maller med de bare næver. Maller lever i huller under vandet, og ved noodling stikker en person hånden ind i et malle-hul med håbet om, at mallen vil forsøge at sluge armen. Derefter kan 'fiskeren' hive det store kræ op til overfladen og ind på land.

Noodling er dog ikke ufarligt. De største maller er i stand til at gøre alvorlig skade på hænder og fingre, og derfor vælger nogle malle-jagere at bære handsker.

Forladte malle-huller beboes desuden ofte af alligatorer, slanger, bævere og skildpadder, som alle ikke er helt ufarlige dyr.

Noodling er især udbredt i sydstaterne i USA.

Se den slimede video øverst i artiklen

Sidste år lykkedes det Italienske Yuri 'El Diablo' Grisendi at fange en monster-malle på 120 kg. Den blev dog ikke fanget med de bare næver.

Samfund Monsterfisk: Her lander han sit livs fangst  

16 kommentarer
Vis kommentarer