Elendig konkurrencehund bliver stort hundeshows stjerne

Jack Russsel-terrieren 'Olly' er blevet internetstjerne efter sin deltagelse i stor hundekonkurrence

Se 'Olly's deltagelse ved Crufts 2017 her. Video: Crufts/The Kennel Klub.

Cockerspanielen 'Miami' løb med førstepladsen i den eftertragtede kategori 'best in show' under det årlige Crufts hundeshow i England i sidste weekend, men efter støvet har lagt sig, er det en helt anden deltager alle taler om. Det skriver Independent.

Jack Russsel-terrieren 'Olly' har nemlig i den grad varmet hundeelskende hjerter på det store internet, takket være sin deltagelse i agility-konkurrencen, som til forveksling kunne minde om et gammelt afsnit af 'Hund og hund imellem'.

'Olly' havde tydeligvis glædet sig til turen på forhindringsbanen, måske også lidt for meget. I hvert fald glemte han alt om at lytte efter sin ejers instruktioner mens han spurtede rundt på banen, faldt over flere forhindringer og tog et par pauser for at snuse lidt til hjørnerne.

'Olly's deltagelse i agility-konkurrencen har været et stort hit hos både kommentatorerne, publikum og folk på sociale medier, som har kvitteret ved at se videoen over seks millioner gange i løbet af ugen. Se den sjove video over artiklen.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Verden på vrangen
Mest læste i Verden på vrangen
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen