Emma ville lave hjerte-kager: Efter bagning lignede de noget HELT andet

Emma var færdig af grin da hun tog sine macarons ud af ovnen

Det var en hjerteformet udgave af de marengs-baserede pastelfarvede småkager macarons, som Emma Plummer fejlede med og nu går viralt med på Twitter. Foto: Colourbox
Det var en hjerteformet udgave af de marengs-baserede pastelfarvede småkager macarons, som Emma Plummer fejlede med og nu går viralt med på Twitter. Foto: Colourbox

Emma Plummer fra Tucson i den amerikanske stat Arizona elsker at bage, og hendes specialitet er de dekorative, mangefarvede franske macarons.

Normalt ser hendes kager imponerende og appetitvækkende ud, men da hun forleden besluttede sig for at kreere lyserøde, hjerteformede varianter af de ikoniske små kager, blev resultatet langt fra som ventet.

En abe sprang ind foran kameraet og 'tog en selfie', da den australske familie ville have et billede fra deres besøg i abeskoven på Bali. Foto: Ritzau Scanpix Ferie Fræk abe tager selfie foran chokeret familie og giver dem fuck-fingeren

- Jeg havde min dej og fulgte skabelonen, men jeg anede ikke rigtig, hvad jeg lavede, siger Emma Plummer, der er blevet interviewet af BuzzFeed News efter hendes billede af et parti mildest talt uheldige kager er gået viralt på Twitter.

Emma Plummer kunne godt se, at hendes macarons måske ikke lignede de perfekte hjerter, men først da hun tog dem ud af ovnen, stod det helt klart for hende, hvad de i virkeligheden lignede.

'Jeg prøvede at lave hjerter, men de kom ud som nosser', skriver Emma Plummer til sit opslag efterfulgt af fem emojis, der græder af grin.

Sådan så Emmas hjerte-macarons ud, da de var blevet bagt. Foto: Twitter / @sweetplummama
Sådan så Emmas hjerte-macarons ud, da de var blevet bagt. Foto: Twitter / @sweetplummama
 

- Jeg grinte hysterisk og sendte dem til min families gruppechat, og alle var ved at dø af grin over dem, siger hun til BuzzFeed News.

Gareth og Toni Ferguson, 29 og 26, fik taget dette billede til deres bryllup. Det blev ikke vel modtaget på de sociale medier. Foto: Polfoto Kys & kærlighed Par ville have et ’anderledes’ bryllupsbillede: Frækt foto er faktisk helt uskyldigt

De forfejlede hjerter har på få dage fået over 184.000 likes på det sociale medie, og i Twitter-svarene griner folk med Emma Plummer over hendes frække bage-evner.

'Sackarons', skriver én som forslag til, hvad kagerne kan navngives. En anden har delt et billede af noget bagværk, der skulle have været croissant, men som også er endt med en slet skjult fallisk form.

Emma Plummer havde slet ikke opdaget, at hendes billede var gået super-viralt, fordi hun havde slået sine notifikationer på Twitter fra.

- En af dem jeg følger svarede på det, og jeg åbnede det og opdagede, at der var et ton likes og retweets. Det var crazy! siger Emma Plummer.

110 kommentarer
Vis kommentarer