Er han den vildeste photobomber nogensinde?

En mystisk 'photobomber' har hærget engelsk festival i weekenden

Foto: Twitter/@__aled
Foto: Twitter/@__aled

Ved første øjekast ligner billedet, som __Aled har lagt på Twitter så mange andre i den genre: To venner, der hygger sig på en festival.

Men så bemærker man noget bizart. Billedet, der er taget på Parklife Festival i Manchester denne weekend, gemmer nemlig på en 'photobomber'. En hel særlig en af slagsen faktisk.

Personen i baggrunden lader nemlig til at posere med hele sin venstre hånd stoppet i kæften. Et andet billeder viser dog, at den drilske 'photobomber' af en eller anden årsag mangler en hånd.

Kim Kardashian deler nøgen-selfie. Foto: AP Kendte Det sker igen og igen: Når stjernernes nøgenbilleder lækkes

Siden __Aled har lagt billedet på Twitter, er opslaget ikke blot gået viralt. Folk deler nemlig også deres egne billeder fra weekendens festival, og det viser sig, at den en-håndede 'photobomber' har sneget sig ind i baggrunden en hel del gange.

 

Den famøse 'photobomber' har altså været vidt omkring, og nu har han sågar givet sig til kende. I et Tweet til __Aled skriver han:

'Hey dude, det er 'photobomberen' her. Jeg beklager, jeg ødelagde dit billede/jeg er glad for at have hjulpet dig med at blive kendt. Jeg håber, du havde en skøn festival'.

I et andet tweet hylder han også sit eget favorit-billede, hvor han også skriver, at han klarede sin opgave med at komme med på så mange billeder som muligt.

Et andet billede, der har taget internettet med storm, er et feriebillede af fire kvinder, der nyder hinandens selskab.

17 kommentarer
Vis kommentarer