Er hun verdens lækreste brandmand?

- Det var meget uventet, siger hun om den pludselig berømmelse

Foto: Gunn Narten.
Foto: Gunn Narten.

Den 30-årige brandmand Gunn Narten er blevet kendt i store dele af verden, efter hun på Instagram har delt billeder af sig selv i arbejdsuniformen.

- Det var meget uventet. Jeg blev spurgt på Instagram, om jeg kunne svare på nogle spørgsmål til en lokalavis i England, og så gik det amok, har hun tidligere sagt til Dagbladet.

Hun blev spottet i starten af året, men hendes historie er nu igen gået viralt, efter flere britiske medier har bragt historien om hende.

Gunn Narten har arbejdet som brandmand i flere år, og sidste år deltog hun i programmet 'Norges bedste brandmand', der blev vist på norske TV2.

- Jeg tror, at familien og vennerne var lidt skeptiske i starten. Da jeg søgte ind for ti år siden, var det få kvinder, der arbejdede som det (brandmand, red.). De tænkte nok, at det kunne være farligt, og at jeg måske ikke ville trives i jobbet, når der kun var mænd, fortalte hun til Dagbladet.

Der var dog ikke nogen grund til at bekymre sig, eftersom Gunn Narten hurtigt fandt sig til rette i jobbet.

Hun bruger nu Instagram til at motivere andre til at turde at gå deres egne veje.

- Jeg prøver at lægge ting ud, som folk kan relatere til og forhåbentlig bliver motiveret af. Det at turde at tage egne valg og ikke lade sig gå på af modvind, siger hun til Dagbladet.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen