Får 'edderkoppe'-numseløft til 20.000: - Vil gøre ALT for at forblive ung

En ny numseopreation, der blandt andet kræver 100 nåleinjektioner, har set lyset. Dansk speciallæge forholder sig skeptisk

Fra nål til numse. Se resultatet af 'edderkoppe'-numesløftet. (Video: Caters News Agency)

Skønhed har ingen alder, siger man.

Alligevel har den argentisk-fødte mor Marcela Iglesias taget drastiske metoder i brug i kampen for at holde balderne oppe.

I Los Angeles, USA, har hun nemlig fået foretaget et såkaldt 'edderkoppe-numseløft', der via 100 nåleinjektioner efter sigende skulle være med til at stramme rumpen op.

Det skriver adskillige udenlandske medier blandt andet Daily Mail og New York Post.

Se, hvordan operationen foregår - og hvordan resultatet bliver - i videoen øverst i artiklen.

Speciallæge: Vil ikke lave det
Indgrebet er det seneste på listen over numse-plastikkirugi, og navnet kommer af det mønster, som påføres bagpartiet inden selve operationen.

- Det er de samme tråde (nåle, red.), som man eksempelvis bruger, når man også får lavet den type ansigtsløft, der hedder trådløft, siger speciallæge og administrerende direktør i plastikkirurgisk klinik AK Nygart, Jesper Nygart, til Ekstra Bladet.

- Det er tidligere set, at huden over trådene, hvor trådene er sat, efterfølgende dør. Derfor er det heller ikke et helt ufarligt indgreb.

Han påpeger desuden, at effekten formentlig vil aftage ret hurtigt, hvorfor han har svært ved at se metoden taget i brug herhjemme.

- Vi ville i hvert fald tænke os grundigt om inden, siger speciallægen.

Smertefri operation
Marcela, der ikke vil afsløre sin præcise alder, er dog lykkelig for at have fået foretaget numseløftet.

- Jeg gør alt, hvad jeg kan, for at mit udseende skal forblive ungt. Derfor tager jeg også enhver metode i brug, der kan hjælpe, siger hun ifølge Daily Mail, ligesom hun opfordrer alle andre, der kunne have samme ønske, til at benytte sig af metoden.

- Det var endda fuldstændig smertefrit, siger den smækre mor.

Operationen kostede desuden 3000 dollars svarende til knap 20.000 kroner.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
85 kommentarer
Vis kommentarer