Falsk eller ej? Laver vanvids-stunt i russisk metro

Vildt ser det ud, men er videoen falsk? Se den herunder og bedøm selv

Se videoen her og bedøm se

En video med hvad der ligner et dødsforagtende stunt udført på en russisk metrostation har skabt vrede blandt alverdens internetbrugere, som mener de bliver udsat for et dårligt forsøg på manipulation.

I videoen ses en uidentificeret teenagedreng lave en saltomortale over skinnerne i det øjeblik et tog er på vej ind på Polezhaevskaya station i Moskva.

Han undgår med nød og næppe at blive påkørt af toget, og selvom det ser dramatisk ud, er de fleste der har set videoen enige om, at den er pivhamrende falsk af en lang række årsager.

Mange tegn på manipulation
Det første der bliver fremhævet er, hvordan togets chauffør overhovedet ikke reagerer på hændelsen, selvom han angiveligt er få centimeter fra at have en anden persons liv på samvittigheden.

Derudover kan man heller ikke se vovehalsens reflektion i den togrude han skulle være tæt på at blive splattet mod, hvilket tyder på at han er redigeret ind efterfølgende.

Endelig bliver det også påpeget hvordan han har en mystisk aura omkring sig, hvilket er endnu et tegn på redigering.

De fleste er enige dermed enige om at den hårrejsende hændelse, som ingen passagerer på stationen i øvrigt reagerer på, aldrig har fundet sted i den form, som man ser i videoen.

Til gengæld er der bred enighed om at det formentlig er et forsøg på en viral reklame fra Adidas' side, da man i starten af videoen ser et close-up billede af et par spritnye Adidas-sko, som drengen snører før han springer over skinnerne.

Se videoen over artiklen og vurder selv om den er falsk eller ej.

 

I oktober måned skrev Ekstra Bladet om denne redningsvideo, som tog fusen på mange. Se herunder hvorfor videoen er falsk.

 

Samfund Kan du se problemet? Utrolig redningsvideo snyder internettet

5 kommentarer
Vis kommentarer