Familiefars Beyonce-dans tager folk med storm: Er det her Årets Far?

- Han elsker at få os til at grine, så overgav han sig, fortæller konen

De fleste fædre vil gøre hvad som helst for at gøre deres døtre glade.

Men denne fars villighed overgår måske alligevel de flestes.

Den amerikanske familiefar Steve Haddads to døtre havde flere gange spurgt, om han ikke ville udføre dansen til Beyonces megahit 'Single Ladies' sammen med dem.

Til sidst bukkede han under for presset, men det var ikke nok, at han blot dansede med. Han skulle - ligesom børnene - være iklædt det tøj, som danserne i musikvideoen har på. Nemlig strømpebukser og en bodystocking.

Danseopvisningen er en årlig tradition i familien, og her skiftes familiemedlemmerne hvert år til at vælge den sang, der skal danses til.

Så mens Steve Haddad viste sin sans for rytme på dansegulvet, sørgede hans kone Tina Spadaro Haddad for at forevige øjeblikket ved at filme det.

- Pigerne forsøgte at finde på en idé til at lave en konkurrence, som der er mange af her i familien. Jeg foreslog Beyoncés 'Single Ladies'-video. De tiggede ham om det, og eftersom han elsker at få os til at grine, så overgav han sig, siger hun ifølge Daily Mail.

Tina Spadaro Haddad lagde efterfølgende videoen på Facebook, og den er indtil videre blevet set intet mindre end 17 millioner gange og delt over 200.000 gange.

- Jeg kan seriøst ikke lade være med at grine, kommenterer Joanne Abood Truza.

- #ÅretsFar. Det her er fantastisk, skriver Heather Mulherin.

Hør også dansk families egen Despacito sang, der tidligere på året gik Danmark rundt.

18 kommentarer
Vis kommentarer