Fandt hjerteskærende besked i flaskepost - nu går hans svar verden rundt

Steve Mershon fra Florida besluttede sig for at gøre noget, da han fandt en flaskepost med en rørende besked fra en lille dreng

Brevet som Steve Mershon lagde ud på Facebook. (Foto: Privat).
Brevet som Steve Mershon lagde ud på Facebook. (Foto: Privat).

En drengs hjerteskærende besked til hans afdøde bedste ven, er gået viralt, efter at indholdet af en funden flaskepost er blevet lagt på Facebook.

Steve Mershon fra Florida slentrede langs stranden, da han opdagede en lille flaske med korkprop, der var skyllet i land. Den 54-årige amerikaner blev overrasket over flaskens indhold:

- Jeg troede den ville indeholde et navn, en e-mail adresse, samt en hilsen til den der fandt flasken, fortæller Steve Mershon, til Today News.

I stedet var indholdet langt mere personligt og gribende - et brev fra en femteklasses dreng, skrevet til hans bedste ven, Daniel, der er afgået ved døden:

'Hvis du var i live ville du og jeg spille football, soccer og basketball sammen Matthew, Oscar og Brandon. Du var min bedste ven. Jeg håber du har det sjovt med Jesus', står der blandt andet i brevet', der er signeret Jonothan Torres.

Steve Mershon går tit på stranden og finder masser af vraggods. (Foto: Privat)
Steve Mershon går tit på stranden og finder masser af vraggods. (Foto: Privat)
 

Steve Mershon tog et billede af flasken og brevet og lagde det på sin Facebook-profil. Her tilføjede han et længere svar, i håb om at hans ord ville nå den knuste lille dreng:

- Jeg har ikke noget behov for at finde ham personligt, men jeg håber mine ord vil finde ham, forklarer Steve Mershon, hvis opslag er blevet delt tusindvis af gange på Facebook. Sagen er desuden blevet beskrevet i medier over hele verden:

'Kære Jonothan Torres. Mit navn er Steve, og jeg fandt dit brev i en flaske en smuk tirsdag morgen, den 19. april. Først vil jeg fortælle dig, at du er en stærk lille mand, når du kan skrive sådan et brev til din bedste ven. Du har så megen kærlighed i dit hjerte, at det langt overgår din unge alder, indleder han sit lange svar., der afrundes med et løfte:

'Jeg tror at Daniel styrede flasken til stranden, hvor jeg fandt den.  Jesus førte mig til dit brev og jeg skal fortælle dig hvorfor. Om få uger tager jeg til havs om bord på et stort krydstogtskib. Jeg tager dit brev og flasken med mig og så tilføjer jeg mit eget lille brev til den, Jonathan, og sætter proppen i. Når jeg finder det smukkeste, dybeste, blå hav, så smider jeg flasken tilbage i havet. På den måde kan endnu en person - samt dennes venner - se kærligheden i dit hjerte. Du er en god mand, Jonathan'.

En dansk mand ved navn Palle Gudmann blev i starten af 2016 omtalt af internationale medier. Det skete, da den flaskepost han kastede i havet som otte-årig blev fundet på en strand i Mozambique.

 

5 kommentarer
Vis kommentarer