Fandt kryptisk besked på mark: Nu er mysteriet løst

Det eneste spor var beskeden 'Sue X'

Foto: National Police Air Service.
Foto: National Police Air Service.

En pilot fra National Police Air Service i Storbritannien var torsdag på vagt, hvor han fra luften pludselig opdagede en mærkelig besked på en af markerne.

På marken stod der med store bogstaver 'SUE X', og piloten tog et billede, som han senere lagde på Twitter, hvor han efterlyste personer, der måske kendte en kvinde med navnet Sue, og som kunne forklare historien bag beskeden.

Det resulterede i en større eftersøgning på Twitter, hvor adskillige personer delte opslaget for at bidrage til, at kvinden blev gjort opmærksom på beskeden på marken.

Ifølge The Guardian medførte det konspirationsteorier som, at det kunne være rumsvæsener, der havde skrevet beskeden, eller at et reklamebureau gerne ville have folks opmærksomhed.

Men den egentlige forklaring var dog helt uskyldig.

Den 49-årige landmand Murray Graham ville give sin kone en undskyldning for, at han havde været i dårligt humør. Han spredte derfor ukrudtsmiddel ud på marken og skrev 'Sue' efterfulgt af et 'X', som er symbolet for et kys.

Han ville derefter gerne have, at sønnen George, som også er pilot, skulle flyve forbi og tage et billede, som konen Sue kunne se, men det nåede han aldrig, før et andet billede af marken blev spredt på de sociale medier.

- Jeg havde nogle kemikalier til overs, og jeg tænkte, at jeg ville forsøge at give hende et smil på læben, siger Murray Graham til The Guardian.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen