Fangede sin kæreste i at være utro i biffen – men det blev meget værre

En fyr fik at vide af sin kammerat, at kæresten var i biffen med en anden. Men det var det mindste af hans problemer

Sms-korrespondancen, hvor en fyr får afsløret sin kærestes utroskab er gået viralt. Det var dog ikke utroskaben, manden reagerede kraftigst på. (Foto: Imgur)
Sms-korrespondancen, hvor en fyr får afsløret sin kærestes utroskab er gået viralt. Det var dog ikke utroskaben, manden reagerede kraftigst på. (Foto: Imgur)

Først en advarsel: Hvis du ikke har set den nye Star Wars: The Force Awakens endnu, skal du IKKE læse videre. Denne artikel afslører en væsentlig detalje.

Man skulle tro, at en fyr fik den værst tænkelige besked, da hans kammerat skrev til ham og nænsomt måtte bekende, at han havde set hans kæreste være ham utro med en anden mand i biografen.

For beskeden om den misbrugte tillid var langt fra det værste, den stakkels fyr fik overleveret i sms-korrespondancen, som på tre dage er blevet set over 60.000 gange, efter den blev lagt op på det sociale medie Imgur.

- Jeg er ked af at skulle sige det, men jeg så hende i biffen med en anden fyr, indleder kammeraten nænsomt.

- Hvad. Er du sikker? Lyder svaret fra den knuste fyr, som ikke er angivet med navn. Herefter spørger han, om det ikke kan være kærestens sambo.

 

- Ja, jeg så dem snave lige før Han (Solo, red.) døde.

 

Reaktionen på dén besked var så voldsom og bandende, at kammeraten tydeligvis troede, at hans ven nu var helt sønderknust over nyheden om den utro pige, som han derfor trøster med, at hun ’alligevel er lidt af en kælling’.

 

Men reaktionen var udelukkende voldsom, fordi han ikke anede, at Han Solo måtte lade livet i den nye Star Wars-film, som han endnu ikke havde fået set.

- Jeg slår selvfølgelig op med hende. Hvis det ikke var for hende, var filmen ikke være blevet spoilet, lyder hans endelige konklusion.

Vidste du i øvrigt, at det ikke er en god idé at afslutte en sms med et punktum? Se her, hvorfor den ellers så normale tegnsætning kan være halvfarlig praksis i sms-beskeder.

47 kommentarer
Vis kommentarer