Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Fanget på kamera: Mand tisser i sin bil

Manden var angiveligt for doven til at forlade bilen, da naturen kaldte

Når en mand skal, så skal han, siger et gammelt ordsprog, men den unavngivne amerikanske mand i videoen her tog måske den sætning lidt for seriøst.

Han blev nemlig filmet af to uidentificerede personer mens had sad i sin bil på en parkeringsplads i Grand Rapids, Michigan, beretter Mirror.

Manden var tissetrængende, men tilsyneladende også meget doven anlagt, så i stedet for at stige ud af bilen og finde et toilet eller en busk i nærheden, hev han bukserne ned og lettede sig i et papkrus.

Uheldigvis for manden blev han dog filmet af et øjenvidne, som efterfølgende delte videoen på sociale medier, hvor mandens opførsel deler vandene.

Nogle mener det er uhygiejnisk og frastødende, mens andre finder det ganske naturligt, og hævder selv at have gjort lignende.

I Michigan er det strafbart at tisse i offentligheden, og man risikerer at blive registreret som sexforbryder hvis man blotter sine kønsdele offentligt.

I USA bor løsladte sex-forbrydere ofte sammen i trailerparks. Ekstra Bladet har besøgt flere af disse mini-samfund. (Foto: Tue Hoé) Krimi Velkommen til nabolaget: Her bor 110 sexforbrydere på et sted

Lori Nassofer ejer Lakeshore Village Trailerpark, hvor også manageren Bob er blandt de 110 ud af 120 beboere, som er dømt for sexforbrydelser. (Foto: Tue Hoé) Krimi Trailerpark-ejer: Jeg vil hellere have sexforbrydere end narkohandlere

Kunne du finde på at tisse i en bil?

Se resultat

Kunne du finde på at tisse i en bil?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Verden på vrangen
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen