Far skriver brutalt CV til sin 16-årige datter

Denne teenagepige beder nok aldrig sin far skrive sit CV igen

Laurens reaktion på sin teenagedatters middelmådige karakterer var et brutalt ærligt CV.
Laurens reaktion på sin teenagedatters middelmådige karakterer var et brutalt ærligt CV.

Når du skal skrive et CV til en potentiel ny arbejdsplads, er kunsten at sætte sig selv i det bedst mulige lys ud fra den erfaring og de evner, du har.

Det var bestemt ikke den slags CV, 16-årige britiske Lauren Moores far tilsyneladende skrev til sin datter efter hun var kommet hjem med en række ikke specielt imponerende karakterer. Det skriver blandt andre britiske Metro.

I CV’et, som teenageren fra den lille by Redcar har delt på sin Twitter-profil, lister faren ifølge hende en lang række negative kvaliteter om sin datter, som han blandt andet kan afsløre ’ikke giver et fuck’.

Dokumentet, som ellers er nydeligt sat op og uden nærmere eftersyn kunne ligne et ganske gedigent CV, skriver faren blandt andet om datterens ’evner’ som kontorassistent, at hun:

- Går sin far på nerverne

- Ikke hører efter

- Er på Facebook

- Giver alle klienters informationer til svindlere

Til sine venners store morskab har Lauren Moore delt det alternative CV på Twitter med teksten ’mind mig om ikke at lade min far lave mit cv for mig’.

Under punktet med personlige kvaliteter kalder faren blandt andet sin teenagedatter for doven, uforskammet og 'sent på den', og som reference lister han en tilsynsværge ved navn Ben Dover – ’(men kontakt ham ikke, han giver heller ikke en fuck)’ skriver han.

Se nogle af Lauren Moores Twitter-venners reaktioner på farens brutale CV til Lauren Moore her:

102 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere