Far søger svigersøn: Vil du have min lækre 26-årige jomfru-datter?

Far leder efter svigersøn med annonce i kristent magasin

Denne annonce har trukket overskrifter i USA. Redaktøren for Christianity Today lover nu at bliver bedre til at tjekke annoncerne, før de bliver trykt i magasinet.
Denne annonce har trukket overskrifter i USA. Redaktøren for Christianity Today lover nu at bliver bedre til at tjekke annoncerne, før de bliver trykt i magasinet.

I en moderne tid, hvor det ellers vrimler med app’s og hjemmesider, som tilbyder muligheden for at finde en partner, valgte en far fra Wheaton i den amerikanske stat Illinois en lidt atypisk metode på vegne af sin 26-årige datter, som han gerne vil have afsat til en mand.

I en annonce, som har været trykt i det kristne magasin ’Christianity Today’, efterlyser den unavngivne mand slet og ret en svigersøn.

’Hun: Guddommelig, lækker, atletisk, veluddannet, succesfuld, humoristisk, berejst, tosproget 26-årig jomfru’, skriver manden i annoncen om sin egen datter, og henviser til en blog, som efterfølgende er blevet fjernet.

Hendes kommende udkårne beskriver faren som ’uværdig, men bliver det mindre og mindre dag for dag’.

Ifølge Daily Beast kunne man, før den blev lukket, læse på datteren Rachels blog, at hun ikke på forhånd havde vidst, at faren ville sætte hende op med en mand via en kontaktannonce i det kristne blad. Hun fortæller, at hun var ’imponeret, men ikke overrasket’ over idéen.

- Men jeg er bare nervøs for at, hvis det ikke giver pote, vil jeg måske kunne finde mig selv på et stort skilt som det næste. Åh nej, nu giver jeg ham måske idéer, siger Rachel.

Efter billedet af den temmelig atypiske annonce gik viralt og skabte amerikanske overskrifter, har bladets chefredaktør undskyldt den og sagt, at den ’med rette er blevet opfattet som nedladende og som værende dårlig smag’. Han har desuden lovet, at Christianity Today fremover vil være bedre til at se annoncerne igennem, før de bliver trykt.

Det er ikke første gang, at en anderledes avisannonce går verden rundt. I april sidste år skrev 69-årige kræftsyge Emily sin egen dødsannonce.

20 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere