Festtrick går galt: Her får han hugget næsen af

Se det vanvittige uheld herunder

En stakkels amerikansk mand render nu rundt med en skamferet næse, efter han tog del i et festtrick med en frankfurter og et skarpt sværd, som gik grueligt galt.

I en optagelse af den tåbelige ulykke kan man se hvordan den uidentificerede mand holder en frankfurter i munden, mens en anden mand står klar til at hugge pølsen over med et stort sværd.

Manden med sværdet koncentrerer sig dybt, inden han svinger sværdet, hugger pølsen over, og i samme bevægelse formår næsten at hugge sit offers næse fuldstændig af.

Efterfølgende kan man se hvordan offerets næse hænger og dingler, og alle til festen bliver naturligvis voldsomt forskrækkede over uheldet.

Se videoen med det mislykkede festtrick over artiklen.

Det vides ikke hvor galt det uheldige offer kom til skade, eller om næsen stod til at redde. Efterfølgende blev et billede af offerets ansigt dog lagt på internettet.

Ekstra Bladet har valgt ikke at bringe billedet, da det er meget voldsomt. Hvis du alligevel ønsker at se billedet, kan det findes her.

Herunder er det ikke et festtrick, men derimod et fysikeksperiment som ikke går efter planen, og fysiklæreren ender med at få øksen lige i kronjuvelerne. 'Bagefter gik han sjovt i et par dage, men har det ellers fint', berettede en af eleverne efterfølgende:

20 kommentarer
Vis kommentarer