Fik stjålet sin havenisse: Nu håner den ham på facebook

Tom er ikke kun et offer for tyveri, nu skal han også finde sig i, at hans stjålne havenisse håner ham på de sociale medier

Gnorman Watson sender sjove billeder til sin tidligere ejer Tom (Foto: Facebook/Gnorman Watson)
Gnorman Watson sender sjove billeder til sin tidligere ejer Tom (Foto: Facebook/Gnorman Watson)

Tom Harold har det hårdt.

Han skal ikke bare finde sig i, at hans havenisse er stjålet. Han skal også finde sig i, at den skyldige har oprettet en facebook-profil til havenissen, hvorfra han nu håner Tom.

Det skriver engelske Metro.

Under navnet Gnorman Watson deler tyven billeder af havenissen, der er ude og opleve verden.

Good night Tom,Hope you sleep well!Your G

Posted by Gnorman Watson on Monday, March 21, 2016

Og ikke nok med, at tyven håner Tom på de sociale medier. Der dukker også breve op i hans postkasse, som tilsyneladende kommer fra Gnorman.

- OK, så en eller anden har stjålet min havenisse, oprettet en facebook-konto, er begyndt at sende mig billeder af, at den går på pub og ryger cigaretter. Og nu finder jeg det her underlige brev i min postkasse. Det er sjovt, men 'please' lever den tilbage i et stykke, skriver Tom.

Hvis man skal tro på, hvad facebook-brugeren Gnorman Watson skriver, så lider havenissen ikke overlast. Faktisk ser det ud til, at den nyder sin nye og friere tilværelse.

- Du tog mig aldrig med ud at spise, Tom, skriver Gnorman til billedet.

You never took me out for dinner Tom :(

Posted by Gnorman Watson on Sunday, March 20, 2016

Tom Harold skal ikke frygte, at han aldrig får sin elskede havenisse at se igen. Ligesom i brevet, der dukkede op i hans postkasse, skriver Gnorman Watson på facebook, at de vil mødes igen.

Goodbyes are not forever.Goodbyes are not the end.They simply mean I'll miss youUntil we meet again!Ill miss you Tom, Until we meet againGnorman Watson

Posted by Gnorman Watson on Saturday, March 19, 2016

Udover at være ofre for kriminelle, kan havenisser også bekæmpe kriminalitet. Det var i hvert fald intentionen, da ni havenisser blev ansat i det engelske politi.

Du kan læse mere om det her

25 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere