Fionas kage må ikke være på Instagram - kan du se hvorfor?

Instagram har vist en mere beskidt tankegang end de fleste

Synes du denne marcipan-kugle ser sexet ud? Det synes Instagram. (Foto: Twitter/Fiona Moseley)
Synes du denne marcipan-kugle ser sexet ud? Det synes Instagram. (Foto: Twitter/Fiona Moseley)

Det er set før, at de sociale medier Instagram og Facebook ikke tillader brugere at lægge billeder af eksempelvis brystvorter.

Men da Fiona Moseley bagte et pragteksemplar af den traditionelle britiske Easter simnel cake tilsin mor, havde hun ikke regnet med at møde modstand fra Instagram.

Da hendes mor, Sue, lagde den flotte kage ud på sin Instagram-profil, var det imidlertid lige det, hun fik.

’Min mors Instagram-konto blev deaktiveret for at poste denne Easter Simnel-kage. DET ER IKKE ET BRYST! #BoobGate’, skrev Fiona Moseley mandag på Twitter.

Til britiske Metro uddyber Fiona Moseley, at hun og søsteren Jenny, som er konditor, havde bagt kagen til moren, som var blevet så stolt af det flotte resultat, at hun ville lægge et billede op af den.

- Næste gang, hun forsøgte at åbne Instagram på sin telefon, modtog hun en fejl-notifikation, som sagde, at hendes konto var blevet deaktiveret, fordi hun havde overtrådt deres retningslinjer, fortæller Fiona Moseley.

Da hun svarede Instagram, at der vist var tale om en fejl, fik hun en ny besked fra det sociale billeddelingsmedie, hvor der blandt andet stod:

’Vi deaktiverer konti som poster indhold, der er seksuelt antydende eller indeholder nøgenhed’.

- Min mor er rigtig ked af det over det, da hun har mistet alle Instagram-billeder på sin profil. Hun er den sødeste person, og hun poster kun billeder af sin familie, ferier og mad, og det har de suspenderet hende for.

Efter, at Metro har skrevet om sagen, har Instagram undskyldt over for Sue Moseley og genskabt hendes Instagram-konto.

Det er ikke kun kager, der dømmes for sexede til de sociale medier. Tidligere i år var det Danmarks nationalklenodie Den Lille Havfrue, der blev aflyst på Facebook, fordi hun var for bar og sexet.

4 kommentarer
Vis kommentarer