Fitness-sild imponerer med vanvittige benmuskler

Den amerikansk-fødte bodybuilder Kortney Olson viser endnu engang, hvorfor man ikke uinviteret skal placere sig mellem hendes ben

Her kan du se Kortney Olson fyre den af. (Video: Jukin Media)

Se med i klippet herover artiklen

I starten af året gik en video af amerikanske Kortney Olson viralt på internettet, og nu gentager den 34-årige og bomstærke kvinde succesen.

Bodybuilderen, der bor i Australien, har nemlig gjort det til sin specialitet at knuse vandmeloner med sine lår, og det er et imponerende syn, når hun udfører sit ganske spektakulære trick.

Verden på vrangen - 11. feb. 2016 - kl. 19:05 Wow! Du ville næppe være mellem hendes ben

I en video, som du kan se lige herover artiklen, optræder fitness-guruen i høje hæle og sort bikini, mens hun gør kål på den ene melon efter den anden.

- Jeg starter med den lille først, lyder det fra Kortney Olson, før hun kaster sig ud i projektet, hvor hun med nogenlunde lethed i alt knuser tre meloner.

Kortney Olson blev i 2012 vinder af Australiens første nationale mesterskab i armlægning for kvinder, og i 2014 blev hendes nærmest overnaturlige styrke sat under lup i programmet 'Stan Lee's Superhumans'.

Se også: Pornostjerne skal udvikle rugbytalenter

Ekstra Bladet testede i april, hvor mangle elastikker, der kan vrides rundt om en vandmelon, før det eksploderer. Se eller gense det her
Her kan du se hele videoen af Kortney Olsons vandmelon-trick. (Video: Jukin Media)
Her ses  Kortney Olsons video fra tidligere på året, hvor ingen vandmeloner slap uskadt fra mødes med de stærke lårbasser

43 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere