Fitness-sild imponerer med vanvittige benmuskler

Den amerikansk-fødte bodybuilder Kortney Olson viser endnu engang, hvorfor man ikke uinviteret skal placere sig mellem hendes ben

Her kan du se Kortney Olson fyre den af. (Video: Jukin Media)

Se med i klippet herover artiklen

I starten af året gik en video af amerikanske Kortney Olson viralt på internettet, og nu gentager den 34-årige og bomstærke kvinde succesen.

Bodybuilderen, der bor i Australien, har nemlig gjort det til sin specialitet at knuse vandmeloner med sine lår, og det er et imponerende syn, når hun udfører sit ganske spektakulære trick.

Verden på vrangen Wow! Du ville næppe være mellem hendes ben

I en video, som du kan se lige herover artiklen, optræder fitness-guruen i høje hæle og sort bikini, mens hun gør kål på den ene melon efter den anden.

- Jeg starter med den lille først, lyder det fra Kortney Olson, før hun kaster sig ud i projektet, hvor hun med nogenlunde lethed i alt knuser tre meloner.

Kortney Olson blev i 2012 vinder af Australiens første nationale mesterskab i armlægning for kvinder, og i 2014 blev hendes nærmest overnaturlige styrke sat under lup i programmet 'Stan Lee's Superhumans'.

Anden sport Pornostjerne skal udvikle rugbytalenter

Ekstra Bladet testede i april, hvor mangle elastikker, der kan vrides rundt om en vandmelon, før det eksploderer. Se eller gense det her
Her kan du se hele videoen af Kortney Olsons vandmelon-trick. (Video: Jukin Media)
Her ses  Kortney Olsons video fra tidligere på året, hvor ingen vandmeloner slap uskadt fra mødes med de stærke lårbasser

43 kommentarer
Vis kommentarer