Føj: Mand finder 36 levende klapperslanger under hytte

En mand fra det nordlige Texas fik sig noget af en overraskelse, da han løftede en gammel hytte

Føj for den! Her bliver der fundet mindst 36 levende klapperslanger. Video: Viralhog

Amerikanske Bobby Cowan fra byen Gorman i Texas gjorde en grufuld opdagelse, da han var ved at renovere sin gård.

Bobby Cowan og hans to venner var gået i gang med at renovere en vindmølle på Cowans grund tirsdag eftermiddag i sidste uge, da de lagde mærke til en lille klapperslange slange sig under en gammel, forladt jagthytte.

I ren nysgerrighed løftede Cowan hytten med en gaffeltruck, og det syn, der mødte ham, vil han formentlig sent glemme. Dusinvis af levende klapperslanger lå nemlig og hyggede sig under den gamle hytte.

Det skriver flere amerikanske medier.

Farven på slangerne og lyden fra dyrene gjorde straks Cowan opmærksom på, at der var tale om giftige klapperslanger, har han senere forklaret.

- Vi var helt klart - hvad er det rigtige udtryk - skræmt fra vid og sans. Virkelig, virkelig overraskede. Så snart vi løftede bygningen, hamrede vi den ned igen, fordi der var så mange af dem, siger Bobby Cowan i mediet Chron.

Kort tid efter den uhyggelige opdagelse fik Cowan og hans venner mod til at løfte hytten igen - denne gang med et kamera klar til at filme det.

Efter at have filmet slangerne, var de tre venner nødt til at lukke slange-kollektivet og fjerne de giftige dyr. Ifølge Bobby Cowan brugte de lange pinde og skraldespande til at flytte slangerne langt væk fra gården.

Der blev optalt mindst 36 slanger, og du kan se dem i videoen øverst i artiklen.

69 kommentarer
Vis kommentarer