For rullende kamera: Alligator tømmer blæren på tv-vært

Når en alligator skal, så skal den...

Se den bizarre hændelse her. Video: Kamera One

I tv-branchen er det alment kendt at arbejde med dyr og børn er en noget uforudselig størrelse, da man aldrig kan være helt sikker på hvordan de reagerer foran et kamera.

Hvis CBS-værten Jeff Tanchak skulle have glemt den evigt gyldige regel, fik han en brat påmindelse om den i fredags under en direkte udsendelse i amerikansk fjernsyn.

Jeff Tanchak, der normalt vejrvært, sendte fredag live fra friluftsmessen The Outdoor Adventure Show, og i den forbindelse var det meningen at han skulle holde en lille alligator i den ene hånd mens han var på.

Lille Lane Graves legede i vandkanten tæt ved sine forældre, da han pludselig blev trukket væk af en bidsk alligator. Foto: All Over 112 - 23. aug. 2016 - kl. 21:04 Toårig dræbt af alligator: Nye detaljer afslører fars desperate kamp

Jeff Tanchak brød sig tilsyneladende ikke om situationen, for allerede få sekunder inde i indslaget forsøger han at slippe af med krybdyret.

- Jeg står og holder en alligator lige nu, er der nogle andre som vil holde den?, når vejrmanden lige akkurat at sige, før alligatoren strinter på hans bukser og sko.

- Hvad er det her?, spørger den forbavsede tv-vært, hvortil dyrepasseren Bwana Jim svarer: 'Det er Gatorade'.

Se det bizarre øjeblik i videoen over artiklen.

Denne mand fandt en allogator i stuen da han kom hjem.

Samfund - 29. apr. 2016 - kl. 07:00 Ubuden gæst: Se hvad David fandt i stuen

10 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere