Forbløffet Josephine: Geden fødte muteret 'menneske-grise-kid'

Det mærkelige væsen har skinnende hud, hove, men ingen hår

(Video: AP/Newsflare)

Synet var ikke, hvad Josephine Repique havde forventet.

Den 40-årige landmand har i kraft af sit landbrug i Filippinerne hjulpet adskillige dyr til verden gennem årene, men aldrig oplevet noget som det, der skete tidligere denne måned.

Her måtte to af en gravid geds kid tages ved kejsersnit, og alt syntes normalt, indtil de lå foran hende. Mens det ene havde hår, hove og alle tegn, et kid bør have, manglede det andet stort set alt og mindede mere om et menneske eller en gris.

- Vi var chokerede. Vi kan ikke forklare, hvordan det ser ud. Alle vores naboer strømmede til for at få et glimt, siger Josephine Repique til nyhedsbureauet Newsflare.

- Ingen ved, hvad det er, men det er ikke en ged. Det er skræmmende. Vi undrer os alle, hvorfor det skete.

Samfund - 20. nov. 2018 - kl. 17:50 Sjældent forhistorisk havmonster fanget i dansk farvand

Begge kid var dødfødte, hvad angiveligt affødte en frygt for, at væsenet var en forbandet, 'mutant-djævel', der kunne medføre uheld.

Hvorvidt det sidste er sandt, kan vi af gode grunde ikke vide, men Agapita Salces, der forsker ved instituttet for dyrevidenskab på University of the Philippines, forklarer, at fosteret syntes at have gennemgået en genetisk mutation i livmoderen.

- Det er muligt. Det er også muligt, at moderen led af sygdommen RVF, der kan være overført via myggebid, og at dette forringede udviklingen hos spædbarnet.

107 kommentarer
Vis kommentarer