Foto går viralt: Kan du se hvem der er moderen på dette billede?

Et billede af to tvillingesøstre og deres mor bliver delt flittigt på sociale medier

Kan du se hvem der er moderen her? (Video: Instagram)

Mere end 18.000 retweets og 29.000 likes taler sit tydelige sprog - brugerne på de sociale medier er vilde med det billede som amerikanske Kaylan Mahomes lagde på sin Twitter-profil 28. januar.

Efter en lang dag i hjemmet er både mor og barn trætte (Foto: Privat) Samfund Fars hyldest til mødre går viralt: I knokler jo røven ud af bukserne!

Selfien forestiller Kaylan, tvillingesøsteren Kyla og deres mor. Moderen holder sig så godt, at spørgsmålet om hvem der egentlig er mor og datter har optaget folk over hele verden og har medført at billedet er blevet omtalt i et hav af medier, fra CNN til Fox News.

'Min mor, min tvillingesøster og mig', lyder teksten til Kaylans billede. (Foto: Privat).
'Min mor, min tvillingesøster og mig', lyder teksten til Kaylans billede. (Foto: Privat).
 

Det fremgår ikke af historien hvor gamle Kaylan og hendes to familiemedlemmer er, men det er sikkert og vist, at moderen til de to tvillinger er den nydelige kvinde til venstre i billedet.

Teksten til billedet lyder således 'Min mor, min tvillingesøster og mig'.

Anna Spargo-Ryan reagerer på en artikel, der skal hjælpe arbejdsgivere til at spotte, om medarbejderne lyver om mentale sygdomme. (Foto: Facebook/Anna Spargo-Ryan) Samfund Annas selfie går verden rundt: Har en vigtig besked om psykisk sygdom

Verden på vrangen Nettet går amok over dette billede: Kan du se hvorfor?

67 kommentarer
Vis kommentarer