Fræk date bedøvede ham og stjal hans testikler

En fræk date endte fuldstændig tragisk for Dmitry Nikolaev, der vågnede op uden sine testikler. Politiet frygter, at en organbande har været på spil

Det russiske politi i Moskva arbejder i øjeblikket på højtryk for at fange en gruppe kriminelle, der har en nådesløs tilgang til organiseret kriminalitet. Bare spørg den russiske skuespiller Dmitry Nikolaev. Han blev nemlig udsat for overgreb af banden.

Efter at have optrådt på et lille teater i Moskva blev Dmitry oppasset af en ’ung smuk’ dame. Damen flirtede med Dmitry og fik ham lokket med i sauna, om end Dmitry er gift til anden side.

- De kyssede og fik et par øl, og så kan skuespilleren ikke huske mere, siger en politikilde ifølge Daily Mail.

Dmitry vågnede dagen efter ved et stoppested med store smerte og blod på bukserne. Han blev hastet af sted på hospitalet, hvor han fik at vide, at hans testikler var blevet fjernet, og at det ’lignede, at indgrebet var lavet af en medicinsk trænet person’.

Nicholas Stewarts whisky havde en noget alternativ smag. (Foto: Rasmus Weng Karlsen) Samfund Mand fængslet: Solgte tis og lort som whisky

Operationen var udført af en kompetent person, fortæller politiet, der tror, at Dmitrys øl var forgiftet.

Politiet frygter nu, at der er tale om en organbande, der sælger menneskeorganer på det sorte marked.

Dmitry, der nu lægger stemmer til tegnefilm, var alt for pinlig berørt til at indrømme det hele over for sin kone., der dog hurtigt fandt ud af, hvad der var sket.

0 kommentarer
Vis kommentarer