Fræk trend hitter: Se hvad de bruger brysterne til

I USA er den såkaldte Boobluge Challenge blevet et hit blandt de unge og festglade. Se den her

Se med her

Du kan se #BoobLuge i aktion lige herover artiklen

Du husker måske The Ice bucket, Pupi Challenge eller den mindre udbredte 'Hold en cola-dåse mellem brysterne'-udfordringen'?

Nettet er en uudtømmelig kilde af udfordrings-kreativitet, og fra det store USA er seneste skud på stammen den såkaldte Boobluge Challenge, der på nettet spredes via hashtagget #BoobLuge.

Samfund Året der gik: Her er de mærkeligste trends fra 2015

Den kulørte trend går i al sin enkelthed ud på, at en person drikker øl ved at placere sin åbne mund mellem et par bryster, hvorefter drikken hældes ud over attributterne, hvis kavalergang fungerer som en naturlig tragt.

Navnet luge stammer fra en slædemodel med samme navn, og tanken med Boobluge Challenge er, at øllet glider naturligt gennem kavalergangen som en form for ølslæde. I hvert fald noget i den retning.

Samfund Husker du is-spanden? Nu har den givet medicinsk gennembrud

YouTube er løjerne blevet mødt med begejstring af flere brugere.

- Åh Gud, lad dette sprede sig ud over hele verden og lad det blive ved med at være en ting!, skriver YouTube-brugeren Brace110, som bakkes op af brugeren Shh Winner:

- Øl og bryster - det lyder sjovt!

- Jeg synes, det er mægtigt, at man kan tage på stranden og sutte på kvinders bryster og efterfølgende kalde det en udfordring, vurderer brugeren I Like Random.

Du kan se #BoobLuge i aktion lige herover artiklen

Denne omgang #BoobLuge ender en smule overraskende... Se med!

101 kommentarer
Vis kommentarer