Frustreret far til to: ’Jeg er blevet gravid efter bøssesex’

52-årig mand var sikker på, at han havde undfanget et barn efter sex med en anden mand. Lægerne er på bar bund

Efter et seksuelt møde med en anden mand var en 52-årig indisk mand overbevist om, at han var blevet gravid. Han insisterede så meget på, at det var tilfældet, at en psykiater til sidst valgte at indlægge ham, skriver blandt andre Times of India.

Et fittness-ur kan andet end at tælle kalorier. (Foto: Fitbit / AP) Samfund Troede fitness-ur var i stykker: Fik fantastisk nyhed i stedet

Manden, som kommer fra Kozhikode i Indien og er en arbejdsløs far til to, fortalte lægerne, at han var begyndt at få mavesmerter, og mente, at han kunne mærke et barn bevæge sig rundt inde i sin mave, efter at han havde været sammen med en anden mand.

- Han var aktivt homoseksuel i sine unge år, hvilket kan have bidraget til hans overbevisning. Men hans homoseksualitet påvirkede ikke hans ægteskab, siger læge Suresh Kumar fra KMCT Educational Institution, og tilføjer, at det er første gang, han håndterer en sag som denne.

Samfund TJEK DIG SELV: Lider du af Cecilie Hothers tabu-sygdom?

- Normalt ser vi Couvade-syndromet (også kendt som ’sympati-graviditet’, red.) blandt vordende fædre, som udviser visse symptomer på graviditet, når deres partnere bliver gravide, siger Suresh Kumar.

Han fortæller, at patientens indbildske graviditet stod på i et halvt år, men at han nu har gennemgået et terapiforløb og har fået medicin. Nu tror han ikke længere at han er gravid, og han er desuden holdt op med at være sin kone utro.

32 kommentarer
Vis kommentarer