Fuld mand anede ikke hvordan han kom hjem: Så fandt han billede på mobilen

Han fik sig noget af en overraskelse

Foto: Privatbillede.
Foto: Privatbillede.

En australsk mand ved navn Reece blev natten til søndag så fuld, at han ikke selv kunne finde hjem. Og da han så vågnede søndag morgen i sin egen seng, undrede han sig over, hvordan han var endt der.

Han greb sin mobiltelefon og faldt over et billede, han aldrig havde set før.

- Så jeg kiggede i min telefon, og det viser sig, at de her gode betjente tog selfies, efter de fulgte min fulde røv hjem. Skide legender, skrev han på Facebook.

Hans ven, der går under navnet Ctrldkilla, postede det efterfølgende på Reddit. På billedet ser man, at den fulde Reece endnu ikke er faldet omkuld, eftersom han giver håndtegnet thumbs up.

Episoden fandt sted på Tasmanien, og politiet har bekræftet episoden over for 9news.au.com, men forsikrer om, at det var et engangstilfælde, og at politiet ikke normalt følger fulde folk hjem.

- Men politiet sørger altid for sikkerhed til folk, der er påvirket af alkohol, siger Craig Fox fra Tasmania Police til 9news.au.com og fortsætter:

- I dette tilfælde blev politiet kontaktet af et taxi-selskab for at hjælpe med at få manden hjem. Da politiet ankom, fandt de hans adresse, fulgte ham hjem og ventede på, at en ven ville komme og holde øje med ham.

Craig Fox fortæller samtidig, at betjentene tog billedet i tilfælde af, at Reece ikke kunne huske noget fra sin vilde bytur.

'Hej, det er politiet', stod der pludselig i en anden vennegruppes gruppebesked.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Verden på vrangen
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen