Fuld mand spurgte Danmark om han måtte låne Grønland - og vi svarede!

En 23-årig havde drukket rom og i sin brandert skrev han en mail til Danmark og tilbød at overtage Grønland. Se her, hvad vi svarede

23-årige Joe tænkte, at det egentlig var at gøre Danmark en tjeneste at hjælpe dem af med Grønland, da han ledte efter et land, han kunne eje. Foto: Colourbox
23-årige Joe tænkte, at det egentlig var at gøre Danmark en tjeneste at hjælpe dem af med Grønland, da han ledte efter et land, han kunne eje. Foto: Colourbox

Han husker ikke præcis, hvad der fik ham til at vælge Grønland. Men det havde nok noget at gøre med den globus, han havde stående ved siden af sin minibar.

Sådan husker en mand ved navn Joe i et indlæg hos BoredPanda tilbage på dengang, han som 23-årig blev fuld og skrev en mail til det danske udenrigsministerium, og spurgte, om han egentlig måtte låne Grønland.

Han havde netop opdaget mørk rom, og det var en dag, hvor han havde ledt efter bunden i en sådan flaske, at han pludselig følte sig frygtløs som en pirat.

- Rom-hjerne besluttede, at denne gigantiske ø ikke var profitabel nok til Danmark, og tænkte, at det ville være høfligt, nej, ELSKVÆRDIGT af mig at hjælpe dem af med den, skriver Joe i sit indlæg, hvor han har indsat billeder af den mail, han i sin brandert for år tilbage sendte ’til Danmark’. Det har hans mor nemlig printet ud og rammet ind og hængt op på badeværelset i hendes gæsteværelse.

'På forhånd tak'
’Jeg skal ikke tage din tid. Jeg er sikker på, at det danske imperium har bedre ting at tage sig til end at udrede små detaljer om, hvem der skal have hvilket land. Så når man tænker over det, så gør vi jer en tjeneste. Så er der en ting mindre at bekymre sig om for Danmarks storslåede befolkning!’ skrev 23-årige Joe i sin mail, som er omhyggeligt renset for fuldemands-stavefejl.

’Vi kan også dele Xbox-spil. Har du Titanfall? Det ville være fedt. Jeg har hørt, at det er godt.’

’På forhånd tak for de 836.109 kvadratmil land. Vi sætter stor pris på det.’, skrev Joe, som et par dage senere var ved at få et hjertestop, da han så, at Danmark havde svaret på hans ydmyge forespørgsel.

’Tak for din mail. Vi kan godt lide, at du drømmer stort. Og man ved aldrig, om ens drømme en dag går i opfyldelse. Med hensyn til, om vi kan give dig Grønland, så er det ikke muligt. Men tak, fordi du spurgte’, svarede det danske udenrigsministerium i en mail, hvor de også opfordrede ham til at søge et job som engelsklærer i netop Grønland for at ’starte i det små’.

’Held og lykke med at finde et passende land’, afslutter ’Danmark’.

Se hele korrespondancen i BoredPandas indlæg her.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen