Gensyn med medie-darling: Bjørn på to ben spottet igen

Bjørnen blev første gang spottet i august sidste år, og nu er den set igen. Det ser helt surrealistisk ud, men bjørnen kommer omkring ved at gå oprejst på bagbenene. Se den menneskelignende bjørn herunder

En bjørn fra New Jersey, som går rundt på sine bagben og nyder en status som medie-darling i USA, er netop blevet spottet igen.

Bjørnen har fået kælenavnet Pedal på grund af sin oprejste facon, og ifølge det lokale medie nj.com blev bjørnen fanget på video i byen Oak Ridge i onsdags. Her ser man Pedal gå omkring på sine bagben og udforske de grønne områder.

Pedal ligner umiddelbart en bjørn, som har det godt, men da det store dyr for første gang blev spottet tilbage i august, og optagelser af bjørnen blev spredt på sociale medier og i landsdækkende amerikansk tv, var rigtig mange mennesker bekymrede for Pedals velbefindende.

Verden på vrangen Mand tager kampen op mod bjørn: Skrid væk herfra!

Eksperter sagde dengang ifølge CBS News, at bjørnen måtte have en skade på ben eller poter, som gjorde, at dyret ikke kunne bruge al for lang tid på alle fire.

Flere dyreaktivister kæmpede endda for at få bjørnen væk fra det fri og på et dyrereservat, da man frygtede, at Pedal ikke kunne klare sig selv og overleve vinteren.

Men med den seneste video kan Pedal-fans altså nu sove trygt med visheden om, at bjørnen fra New jersey stadig går rundt og tilsyneladende godt kan klare sig selv i det fri.

Se bjørnen Pedal i videoen øverst i artiklen

Gå hjem, Ronaldo! Vild bjørn viser forrygende fodbold-teknik

6 kommentarer
Vis kommentarer