Ghitas kjole: Hun ligner en moderkage

Den folkekære skuespillers kjole fik nettet til at flyde over med sjove sammenligninger

Ligner Ghita Nørby en moderkage i sin røde kjole? Hør designeren bag kjolen fortælle om kreationen, og internettets vilde reaktioner.

At Medina kom for sent, og Thure Lindhardt havde set forkert på invitationen var ikke aftenens højdepunkter, da dronningen holdt bal tirsdag aften.

Det var i stedet Ghita Nørbys kjole, der løb med opmærksomheden.

Kreationen var sat i verden af den danske designer Nicholas Nybro.

- Nogen har skrevet, at kjolen ligner en punkteret ballon, og på en måde har de jo ret, for den er lavet af plastic. En anden har sammenlignet den med en moderkage, og det, den skulle afspejle i kollektionen, var et stort blodigt hjerte, der banker. Så kommentarerne er jo ikke helt ved siden af, siger designeren.

Det var den danske forfatter og tidligere konservative politiker Mads Holger, der lavede sammenligningen med moderkagen, og han var langt fra alene om at håne kjolen.

De sjove kommentarer slår dog ikke designeren ud. Faktisk havde han forventet, at de ville komme.

- Da det i går handlede om at hylde kunsten, syntes Ghita og jeg, at det var på sin plads at skrue op for balladen. Jeg sad bare og ventede på,  at telefonen nok skulle ringe her til morgen. Jeg synes jo kun, det er skønt, at der ikke skal så meget til at rykke lidt ved det hele, siger Nicholas Nybro.

Tøjgenstande er tidligere blevet debatteret på nettet. Især farverne på denne trøje har været til heftig debat. Kan du se om den er blå og hvid eller sort og brun?

65 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere