Gisp: Dingler i én arm fra 40. etage

Nervepirrende video viser den russiske vovehals Oleg sætte livet på spil med dristigt stunt på højhus

Her kan du se den nervepirrende video. (Video: Caters)

Hvis du lider af højdeskræk eller sarte nerver, er klippet herover artiklen sikkert ikke noget for dig.

Den russiske vovehals Oleg er blevet kendt for sine livsfarlige stunts udført på høje konstruktioner, og på Instagram har han næsten 100.000 følgere.

De potentielt halsbrækkende missioner foreviger han på video.

I dette klip ses den dristige fyr blandt andet dingle i én arm fra 40. etage, mens hans holder godt fast i kammeraten Ilya Bagaev.

Episoden er i juli skudt i den russiske by Yekaterinburg, og selv om de fleste sikkert ikke kunne drømme om at efterligne Olegs handling, siger hovedpersonen selv, at han ikke føler frygt.

- Jeg tænkte ikke på frygt eller andre følelser. Det var der ikke tid til. De fleste mennesker reagerer negativt, men de forstår ikke den anden side af min tankegang. De har lært, at det er farligt. Men jeg har en anden filosofi, filosoferer Oleg ifølge Caters.

Fænomenet med at udføre livsfarlige klatre-missioner på høje konstruktioner er blevet et udbredt fænomen i især Østeuropa.

Den måske mest kendte blandt vovehalsene er den ukrainske klatrer Mustang Wanted, der menes at hedde Pavel Ushyvets i virkeligheden.

I flere år har han dokumenteret sine vanvittige bedrifter, hvor han bestiger den ene høje bygning efter den anden.

- For mig er det en sport. Døden er ikke det værste. Alle skal dø, men det er ikke alle, som lever på den måde, de har lyst, sagde han i 2013 til Wired.

I 2014 blev Mustang Wanted efterlyst af det russiske politi, efter han påstod at være manden bag udsmykningen af et Moskva-højhus, hvis top var blevet malet i det ukrainske flags farver.

Her kan du se nogle af Mustang Wanteds vanvittige stunts. (Video: Mustang Wanted)

32 kommentarer
Vis kommentarer